Erçetin'den 30'ncu yaşa özel şarkılar

  • 0
  • 2.129
Yazı Boyutu:

Temeli 1952 yılında girişimci Cevdet İnci tarafından atılan ve bugün otomotiv yan sanayi başta olmak üzere lojistikten atık yönetimine kadar farklı sektörlerde faaliyetini sürdüren; İnci Akü, HL Jantaş ve HL İnci ile HL İncitaş gibi dev kuruluşları bünyesinde barındıran İnci Holding'in 30'ncu yaş günü İzmir Arena’da düzenlenen şölen ile kutlandı. Animasyon ve çeşitli aktivitelerle başlayan şölen Candan Erçetin'in muhteşem şarkılarıyla sona erdi. Şölene İnci ailesinin 5 bine yakın mensubu katıldı. Holdingte 30 yıl ve üzeri görev yapanlara başarı plaketleri sunulurken İnci Çevre Kulübü tarafından düzenlene resim yarışmasında dereceye giren miniklere hediyeleri verildi. Şenlikte kurucu Cevdet İnci de şükranla anıldı.
 
Rengarenk görüntüler 
İnci Holding ve tüm grup şirketlerinin yönetici ve çalışanlarının aileleriyle birlikte kutladığı yıldönümü coşkusu renkli görüntülere evsahipliği yaptı. Aslan Arım’ın sunuculuğunda gerçekleşen etkinliklerde yarışmalar ve müzik dinletileri yapıldı. Kutlama kapsamında İnci Çevre Kulübü tarafından düzenlenen “Çevreye Saygı Yaşama Saygı” konulu resim yarışmasının ödül töreni de yapıldı. 61 kişinin başvurduğu yarışmada beşinciliği Muhammed Said Öztürk, dördüncülüğü Cemal Fidan ve Necati Umut Güngör, üçüncülüğü Sude Zenger, ikinciliği Esra Delibaş ve birinciliği de Mustafa Yüzer kazandı.
 
 Kutlama çerçevesinde konuşma yapan HL İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, “Holdingin 30'ncu yılı olması sebebiyle bu sene ayrı kutlamalar yerine 5 bin kişilik ailemizle bu muhteşem tabloyu oluşturmayı tercih ettik. Kutluyoruz, gurur duyuyoruz çünkü hep beraber her biri ayrı bir başarı öyküsüne sahip olan muhteşem şirketler yarattık” dedi. Sonrasında konuşma yapan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim, “Türk; Öğün! Çalış! Güven! Ulu önderimiz Atatürk böyle söylemiştir. Ben de bugün eğlenin, övünün diyorum. Çünkü siz güvendiniz, çalıştınız. Şirketimizin başarı öyküsünde sizlerin emeğinin çok büyük olduğuna inanıyorum. İyiki varsınız. Nesilden nesile el ele büyümeye devam edeceğiz” diyerek böyle bir gruba başkan olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.
 
Konuşmalardan sonra düzenlenen plaket töreninde İnci Holding ve şirketlerinde 30 yıl ve üzeri hizmet veren kişilere plaketleri takdim edildi. Başarı plaketlerini alan Şahap Karagül, Ömer Şahin, Recep Yıldırım, Ziya Özanak, Ömer Başol, İbrahim Özdemir, Hasan Koç, İbrahim Çıra, İsa Özkaragöz, Halil Sayar, Eyüp Sayar, İsmail Sayar, Ömer Taşçı, Meral İnci Zaim, Mustafa Zaim, Şerife İnci Eren, Emel Önal Özkaya ve Memnune Yarenci İnci, alanda bulunan şirket çalışanları tarafından uzun süre alkışlandı. Ayrıca üç nesildir İnci Grubu şirketlerinde görev yapan İsmail Sayar, Ömer Taşçı ve Memnune Yarenci İnci de nesilden nesile taşıdığı çalışma tutkusu ve emeklerinden dolayı plaketle onurlandırıldı. Gecenin merakla beklenen anına sıra geldiğine Candan Erçetin sahnedeki yerini aldı. Gecede iki kostüm değiştiren sanatçı, kendisini dinleyenlere eğlenceli saatler yaşattı. Kendi şarkılarının yanı sıra unutulmayan eserlere de yer veren Erçetin, sevenlerini nostalji yolculuğuna çıkardı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv