"Erhan Gölbey ile İzmirden" Programı Yayın Hayatına Başladı

  • 0
  • 810
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Devajans Bütünleşik Pazarlama ile Radyo Pause ailesi uzun zamandır süre gelen iş ortaklıklarını geçtiğimiz günlerde bir radyo programı anlaşması ile taçlandırdı. Yaklaşan milletvekili seçimleri öncesinde siyaset gündemini belirleyen konuklarına İzmirli seçmenlerin oyları ile seçecekleri vekillerden beklentilerini soracakları programları olan "Erhan Gölbey ile İzmirden" 10 Şubat Salı günü yayın hayatına başladı.

Programın konuğu ise ön seçim yapılması durumunda CHP’den aday adayı olması beklenen Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Atila Sertel oldu.

TGF Başkanı Atila Sertel; "Ön Seçim Demokrasi Şöleni Olur"
Parti içi demokrasinin işleyebilmesi adına önseçimin mutlaka yapılması gerektiğini belirten Atila Sertel, “Ön seçimin yapılacağına ilişkin haberler tabanda büyük sevinç dalgasıyla karşılandı. Önseçimle birlikte önce CHP’de, genel seçimlerin ardından da Türkiye’de demokrasi şöleni yaşanacaktır. CHP’nin yapacağı bir önseçimde İzmir’de 100 bine yakın kişi oy kullanacak. Üyelerin seçtiği milletvekili adayları biat kültüründen uzakta kalır ve sadece halka karşı sorumlu olur” diye konuştu.

Yaklaşık bir saat süren programda ülke gündemine ve basın özgürlüğüne yönelik açıklamalarda bulunan Sertel, bu seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak, kazananın demokrasi ve özgürlükler olmasını dilediğini söyledi.

İzmirden Her Salı ve Perşembe Radyo Pause 107.9'da
107.9 frekansından Radyo Pause’da Salı - Perşembe sabahları yayınlanan Erhan Gölbey ile İzmirden programında Seçim 2015 başlığı altında adayların projeleri ve vatandaşların beklentileri konuşulacak. Radyo programı ile birlikte www.izmirden.net isimli haber portalı, izmirdennet adında bir twitter hesabı ve izmirdenhaberler instagram sayfaları da yayına başladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Arşiv