G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi’ne EGİAD’dan Destek

  • 0
  • 613
G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi’ne EGİAD’dan Destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat, yeni yönetim kurulu ile birlikte EGİAD’ı ziyaret etti. Yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleşen ziyarette, genç iş dünyasının sorun ve beklentilerine yönelik ortak projelerde buluşma kararına varılırken, ayrıca bu sene TÜGİAD ev sahipliğinde gerçekleşecek olan "G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi"ne EGİAD iş dünyasının desteği de istendi.

TÜGİAD’dan Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Hikmet Duğles, Serdar Gökhan Arıkan, Taner Akçınar, Hüseyin Düzyol, Mehmet Türer, Yakan Biçer, Cem Akçay, Mustafa Dündar, Bilal Pekgüzel, Cengiz Dalgıç, Nihat Baç, Hatice Oflaz, Medya Venüs Bağdatlı, Seda Zabıtçı tarafından gerçekleşen ziyarete ev sahipliğini EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Serkan İpek, Aydın Buğra İlter, Ali Barçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Onur Gözümoğulları, Anıl Yüksel, Ahu Salgar, Emre Tüjümet, Övünç  Emre yaptı.
Görüşmede, 7-9 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek "G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi"ne 40 ülkeden katılım olacağını belirten TÜGİAD Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat, EGİAD’lı genç iş adamlarını zirveye katılmaları için çağrıda bulunarak, EGİAD’ın da zirveye katılımda bulunmasını beklediklerini ifade etti. EGİAD’ın en güçlü genç işadamları örgütlerinden olduğunu dile getiren TÜGİAD Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat, ortak projelerde buluşmayı arzu ettiklerini dile getirerek, “Özellikle G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi, Türkiye’deki ve Dünya’daki genç girişimciliği için önemli bir zirve. Son terör olayları bu zirveyi de baltaladı. EGİAD’ın ve üyelerinin katılımı bizim için önemli. Ortak projelerde buluşmayı arzu ederiz” dedi. EGİAD Başkanı Seda Kaya ise, genç girişimciliğin desteklenmesi adına işbirliklerine açık olduklarını ve stk’lar ile güçlü bir dayanışma içinde çalışabildiklerinin altını çizerek, “STK’lar günümüzde, küresel yoksullukla savaşımdan, çatışmalarda arabuluculuğa ve perde arkası diplomasiye; yeni küresel değerlerin yaygınlaştırılmasından, demokrasi ve insan hakları savunuculuğuna; etkisi azalan ‘sosyal devletin’ boşluklarını doldurmaktan kriz yönetimine kadar çok değişik alanlarda sorumluluklar üstlenmişlerdir. Biz de bu sorumlulukları layığıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle genç girişimcilik ana konu başlığımız. Bu bağlamda, G20 Genç Girişimciler İttifakı Zirvesi’ne destek olmak iş dünyasının gereği olmalıdır” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşinizi severek yapın, dürüst çalışın, hayal bile edemeyeceğiniz başarı peşinden gelecek

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarının ayağına fuar geldi

Azerbaycan'a EGİAD Çıkarması

Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Arşiv