Güzelbahçe’de bahar konseri

Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun “Bahara Merhaba Konseri”, 500 kişilik koro eşliğinde İzmir Marşı’yla başladı, İzmir Marşı’yla sona erdi.

  • 0
  • 671
Güzelbahçe’de bahar konseri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun “Bahara Merhaba Konseri”, 500 kişilik koro eşliğinde İzmir Marşı’yla başladı, İzmir Marşı’yla sona erdi.

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda gerçekleşen konsere CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve 500’e yakın müziksever katıldı. Şef Erkan Aydın yönetimindeki 55 kişilik Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu, konserine İzmir Marşı ile başladı. Koro elamanları ve salonu dolduran konuklar ellerinde Türk Bayraklarını sallayarak İzmir Marşı’na eşlik ettiler. Aralarında 80 yaşında keman çalan ve şarkı söyleyen müzik tutkunlarının yer aldığı koroya TRT’nin bazı saz sanatçıları da eşlik etti. Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuvarı Halk Dansları’nda eğitim alan dansçı Akif Kızılırmak ve Deniz Oral da zaman zaman bazı şarkı ve türkülere danslarıyla eşlik etti.

İzmirli sunucu İlkay Kıyak’ın kendine özgü sunumuyla izleyenlerin coşku dolu alkışını alan koro elemanları yaklaşık 100 dakikayı bulan konserlerini Memleketim şarkısı ve ardından İzmir Marşı ile noktaladı.    Konserin sonunda CHP İl Başkanı Güven, İlçe Başkanı Çam ve Belediye Başkanı İnce, koro elemanlarına teşekkür etti, çiçek verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Yaz Gecesi’ne hazır mısınız?

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Arşiv