İGC İle Medical Point arasında önemli iş birliği

İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi önemli bir iş birliğine imza attı.

  • 0
  • 242
İGC İle Medical Point arasında önemli iş birliği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi önemli bir iş birliğine imza attı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba’nın imzaladığı protokol kapsamında, İGC üyeleri ve birinci derece yakınları İEÜ Medical Point Hastanesi’nde sunulan SGK kapsamında olan ve diğer ücretli hizmetlerden yüzde 20 indirimli yararlanacak. Hizmetlerden yararlanmak isteyen İGC üyelerinin cemiyet üyesi olduklarını belirtmeleri yeterli olacak.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, cemiyet üyelerinin indirimli sağlık hizmeti alabilmeleri için uzun süredir çalıştıklarını ve gelinen noktada bu imkânı sağladıkları için memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Gappi, “Cemiyet üyelerimiz herhangi bir sağlık problemi yaşadığında ya da sağlık hizmetine ihtiyaç duyduğunda gerçekleştirdiğimiz protokol sayesinde İEÜ Medical Point Hastanesi’ne başvurabilirler. İş birlikleri için İEÜ Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Sivil toplum kuruluşları ile iş birliğine büyük önem verdiklerini ifade eden Medical Point Hastaneler Grubu CEO'su Veysi Kubba ise “Uluslararası kaliteli sağlık hizmeti sunma taahhüdümüzü büyük bir titizlikle sürdürürken, kentimizin ve ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığımız iş birliklerine çok büyük önem vermekteyiz.1946 yılında kurulan, kentin en köklü kuruluşlarından, İzmirli gazetecilerin üye olduğu İzmir Gazeteciler Cemiyeti’yle imzaladığımız bu protokolün hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Umuyoruz, protokolü imzaladığımız cemiyet üyeleri herhangi bir sağlık problemi yaşamaz ve hastanemize ihtiyaç duymaz. Ancak en ufak bir sağlık problemini yaşadıkları takdirde İzmirli gazetecilerin yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Önal muhtarlarla buluştu

Vatandaşla dost, balıkçıyla arkadaş

Karşıyaka’da en güzel balkon ve bahçeler yarışıyor!

Buca’nın parklarında yaza hazırlık

STK işbirliği ile kent estetiğine dokunuşlar

Unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu

Arşiv