İKÇÜ YAZA MERHABA DEDİ

  • 0
  • 692
Yazı Boyutu:

İzmir’in 4.devlet üniversitesi “İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi”  2011-2012 akademik yılını “Yaza Merhaba” etkinliği ile coşkuyla tamamladı. Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültelerindeki ilk akademik yılını tamamlayan toplam 210 İKÇÜ öğrencisi akademisyeni ve personelinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen “Yaza Merhaba” eğlencesi Balatçık kampüs alanında yapıldı.

Etkinlikleri, İKÇÜ Rektör Yardımcısı Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tancan Uysal, Rektör Danışmanı Prof.Dr. Mustafa Demirci, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Ali Malas, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr Salih Okur, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Demir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Vedat Pazarlıoğlu, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Çulha, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç.Dr Yasemin Tokem,  Genel Sekreter Gülten Gültekin, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Filiz Künüroğlu, akademisyenler ve çok sayıda konuk izledi. Sürpriz spor aktiviteleri ile başlayan eğlence, konuklara sunulan açık büfe ikramları ile devam etti.

Yaza Merhaba diyen İKÇܒlülere seslenen, Rektör Yardımcısı Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tancan Uysal, bu etkinliklerin önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı organizasyonlarla devam edeceği müjdeledi.  Prof.Dr.  Uysal, ”Önümüzdeki akademik yılda  Diş Hekimliği Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesinin Elektrik-Elektronik, İnşaat, Makine, Malzeme Mühendisliği Bölümleri ile Turizm Fakültesine öğrencilerimiz geliyor. Bu öğrencilerimizin aramıza katılmasıyla önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı çok daha geniş etkinliklerde buluşacağız” şeklinde konuştu.
İKÇܒnün ilk öğrencileri olma özelliği ve ayrıcalığını paylaşan Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi öğrencileri Başarı, inanç, kararlılık ve heyecanla sona eren  üniversitedeki ilk yıllarının coşkusunu,  etkinlikte sahne alan Grup Eflatun ve Sedef Pinar’ın şarkılarına eşlik ederek paylaştı. Gecenin sonunda Rektör Yardımcısı Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tancan Uysal da öğrencilerin arasına katılarak öğrencilerin bu coşkusuna ortak oldu.
Programda mini bir konser veren İKÇÜ Sanat Danışmanı Dr.Serkan Çelik ile Ege Bölgesi türküleri eşliğinde sunulan Zeybek gösterisi “Yaza Merhaba” etkinliğini dolduran tüm davetlilerden büyük alkış aldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv