İKLEV’DEN BAŞKAN CEVAT DURAK’A VEFA ZİYARETİ…

  • 0
  • 975
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Lisesi Vakfı (İKLEV) yöneticileri Belediye Başkanı Cevat Durak’a anlamlı bir ziyarette bulundu. Vakıf temsilcileri geçtiğimiz hafta Karşıyaka Lisesi mezunları ile okulun efsane öğretmenlerine yönelik düzenlenen Vefa Günü’ne destek veren Karşıyaka Belediye Başkanı’na teşekkür etti ve şükran plaketi verdi.
 
Karşıyaka Lisesi’nin kentin hafızası olduğunu vurgulayan Başkan Cevat Durak, İKLEV’in çalışmalarına bu nedenle destek vermenin Belediye için ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Ziyarette, Karşıyaka’yı ayağa kaldıracak yeni projelerini de anlatan Başkan Durak, eski lunapark alanının yeniden projelendirildiğini hatırlatarak, kente çok amaçlı bir sosyal tesis kazandırılacağını belirtti. Yaptıklarının kolay olmadığına da dikkat çeken Başkan Cevat Durak, “Ya bürokratik engeller karşımıza çıkarılıyor. Ya da dışarıdan frene basılıyor. Söylediğim hiçbir şeyi yarım bırakmadım. Okullara da önemli ölçüde katkı sağlıyoruz..“ dedi.
 
Başkan Durak, kente 2 yıl içinde iki adet yüzme havuzu kazandıracaklarının da müjdesini verdi.
İKLEV adına konuşan Yücel İzmirli de, Karşıyaka Lisesi olarak Başkan Cevat Durak’tan çok destek gördüklerini belirtti. İzmirli, “Her zaman yanımızda oldunuz. Çok teşekkür ediyoruz. Karşıyaka’da sosyal ve kültürel anlamda faaliyet patlaması yaşandı. Türkiye’de başka bir yerde bu yok. Eğitime de yatırım yapıldı. KARGEM projesi çok başarılı “ açıklamasında bulundu.
Ziyarette; Vakfın Başkanı Pınar Yurdum, üyeler Doğan Gençoğlu, Yücel İzmirli ve Vehbi Moğol yer aldı.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv