İzmir’in Alışveriş adresi İzmirPark Geliyor

  • 0
  • 1.398
Yazı Boyutu:

İzmirli Savranoğlu Grubu tarafından 47 milyon dolarlık yatırımıgerçekleştirilen İzmirpark; Hatay, Şirinyer, Karabağlar ve Konak’ın kavşak noktasında İzmirlilerin yeni buluşma adresi olacak.              
Savranoğlu Grubu, yaptığı 47milyon dolarlık yatırım ile İzmirpark' da yaklaşık 450 kişiye istihdam sağlayacak.

 

Deri, Otelcilik, İnşaat, Zeytinyağı sektörlerindeTürkiye’nin önde geten firmaları arasında yer alan Yaklaşık 100 yıllık ticari geçmişe sahip İzmirli bir şirketlergrubu olan Savranoğlu'nun ilk alışveriş merkezi yatırımı olan izmirpark sonbaharda açılıyor.
 
Konu ile ilgili olarak Best Western Konak Otel’de düzenlenen basın toplantısına Savranoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sina Savranoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sadık Savranoğlu, Genel Müdür Dr. Şükrü Aslanyürek, Proje Yöneticisi Murat Erman, Proje mimarı Ziya  Canbazoğlu, ile AVM Müdürü Fulya Doğan Gülsün katıldı.

 

Proje ile ilgili bilgi veren Proje Yöneticisi Murat Erman, İzmir'in en yoğun iş ve yerleşim bölgelerinden Hatay, Şirinyer, Karabağlar ve Bozyaka'nın kesişme noktası olan Yağhaneler Meydanı’nda 90'dan fazla markasıyla hayata geçecek olan İzmirpark 32.000 metrekare alanda hazır giyim, deri, aksesuar ağırlıklı büyük mağazalar ve orta boy mağazalar, süpermarket sinema, oyun vesağlıklı yaşam merkezleri, cafe ve restoranlar, moda ve kişisel bakımdan, takı ve bebek gereçlerine kadar geniş bir butik mağaza çeşidinin yer alacağını söyledi.

 

 

MİSAFİRLİĞE BEKLERİZ
“Misafirliğe bekleriz' sloganıyla sonbaharda açılacak olan   alışveriş merkezinin, kiralama ve gayrimenkul danışmanlığını üstlenen Retail Vision Genel Müdürü Dr. Şükrü Aslanyürek, İzmirpark’ın marka tercihlerinde sona yaklaşıldığını belirterek bulunduğu semtte kaliteli ürün, doğru fiyat, akıllı alışveriş politikasıyla geliştirilen İzmirpark’ın ziyaretçilerinin iyi ve kaliteli vakit geçirmeleri, keyifle, güvenle alışveriş yapmaları ve eğlenmeleri amacıyla tüm ekibin tutkuyla çalıştığını ifade etti.  Aslanyürek amaçlarının 15 dakika erişim mesafesindeki yaklaşık 300.000'den fazla kişinin temel ihtiyaçlarını tak noktada, zaman ve paradan tasarruf ettirerek karşılamak olduğunu belitti,

 

İZMİR’DEN KAZANILAN İZMİR’E

Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sadık Savranoğlu ise; yatırımlardan doğan kazançlarını yine İzmir için harcamayı şirketin vizyonu haline getiren Savranoğlu’nun yapmış olduğu 47 milyon dolarlık yatırım ile İzmirpark'da yaklaşık 450 kişiye istihdam sağlamayı hedeflediğini dile getirerek, bulunduğu semtin gayrimenkul fiyatlarınında arttığını, her zaman ihtiyaçları karşılamaya yönelik yatırımlar yapmayı planladıklarını, bu sebeple Karşıyaka da 'Best Westem Business Otel"projelerinin de eş zamanlı devam ettiğini de belirtti.

İzmirlilerin alışveriş alışkınlıklarının değiştiğini ve İzmirpark’ıda bu bilinçte hayata geçirdiklerini vurgulayan Savranoğlu,”İzmirpark, zaman, mesafe, sunduğu içerik, fiyat gibi pek çok konuda, İzmirlilerin yaşamına avantajlar getirecek.  Yüksek yaşam standartlarında oluşturulan İzmirpark, çevresini geliştirecek, insanları eşitleyecek, bulunduğumuz bölgeye çağdaş ve modem yaşam tarzı ve yaşam alanian sunacak.  Yaratacağı kültürle, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak.” Diye konuştu.

 

Yapı ile ilgili bilgi veren Proje mimarı Ziya Canbazoğlu’da yapıda ısı kazancı,yangın gibi her türlü araştırma ve değerlendirmenin uygulandığını ifade etti. Canbazoğlu, “Enerji Talebinin azaltılması standartlarına uygunluk ile ilgili dünya çapındaki yapı sertifikası LEED’e müracaat ettik. Dünya çapında bir yapı sertifikası olan bu sertifika mülkün kıymeti anlamında değil de Çevreye karşı daha az eneri tüketildiğinin göstergesi anlamında. Gürültü denetimini çok iyi planladık. Mevcut iki tane ağacımız vardı kesmedik, onları gözümüz gibi koruyoruz. Araçta, yaya da kolay ulaşımı tercih ettik” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Hasret Gültekin’i unutmadı

Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Arşiv