Karşıyakalı Erdoğan dünya 3’üncüsü oldu

  • 0
  • 32.092
Karşıyakalı Erdoğan dünya 3’üncüsü oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi tarafından desteklenen milli sporcuTuran Erdoğan, Moskova’da düzenlenen Para -Tekvando Dünya Şampiyonası’nda 3’ncüolarak bronz madalyayı Karşıyaka’ya getirdi. Şampiyonu ödüllendiren BelediyeBaşkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Benzer başarıları uzun yıllar birlikteyaşayacağız” dedi.

 


BİR ÖDÜL DE BELEDİYEDEN

Engelli sporu Para - Tekvando’da daha önce 1 Dünya, 1 Avrupave 6 Türkiye şampiyonluğu bulunan ve Moskova’da yapılan son DünyaŞampiyonası’nda Karşıyaka Belediyesi tarafından desteklenen Turan Erdoğan,Dünya 3’ncüsü olarak büyük bir başarıya daha imza attı. Başkan Hüseyin MutluAkpınar, rakiplerini bir bir geride bırakan Erdoğan’ı meclis toplantısındaplaket ve altınla ödüllendirdi.

 

HER ZAMAN YANINDAYIZ
Karşıyaka Belediyesi olarak yetenekli sporcuları her zamandesteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Başkan HüseyinMutlu Akpınar “Karşıyaka’yı bir spor kenti yapma yolunda emin adımlarlailerliyoruz. Yetenekli her sporcuyu destekleyeceğiz. Dünya şampiyonumuzun daher zaman yanında olacağız. Bundan sonra Karşıyaka'yı temsil edecek vebaşarılarına tüm Karşıyaka halkını ortak edecek" dedi.


GEÇMİŞİ BAŞARILARLA DOLU

2009 yılında başladığı Para -Tekvando'da üstünperformans gösteren ve Milli Takıma seçilen başarılı sporcu bugüne kadar 1Dünya, 1 Avrupa ve 6 defa da Türkiye şampiyonluğu kazandı. Erdoğan, Rusya'nınbaşkenti Moskova'da, Haziran ayında yapılan Para - Tekvando DünyaŞampiyonası'nda da 3’ncü olarak bronz madalyayı Karşıyaka’ya getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mizah yaşamdaki çelişkilerden doğar

Müzik yapmak nefes almak kadar önemli

Hakan Aysev: Benim tek kahramanım Annem

Şeker Ağa konuk

Kendi romanlarımın kapaklarını kendim tasarlayıp yağlıboya tabloya işliyorum

Huzurlarınızda Yücel Erten!

Arşiv