Keyifli Yaşam’ın temelleri atılıyor

  • 0
  • 744
Yazı Boyutu:

28 yılda 26 bin insanı ev sahibi yapan ve bu alanda ulaşılması zor bir rekora imza atan İzmir’in yüzakı markası EGE-KOOP, kısa zamanda büyük başarılara imza atarak öğrenci sayısını önemli ölçüde artıran Gediz Üniversitesi ile Türkiye’nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent’in hemen yanında iki katlı evlerden oluşan yepyeni bir yaşam alanı kuruyor. EGE-KOOP Keyifli Yaşam Evleri’nin temeli 9 Haziran 2012 Cumartesi saat 17.00 itibariyle atılıyor.
 
FARUK DEMİR’DEN MÜZİK ZİYAFETİ…
Temel atma töreninin şenlik havasında geçmesi için sürdürülen hazırlıklar şon aşamaya gelirken törene çok sayıda isim davet edildi. EGE-KOOP’un ‘Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm’ türküsüyle gönüllerde taht kurmuş olan Ankara Temsilcisi Faruk Demir’in müzik ziyafeti çekeceği törende ayrıca çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek.
 
ASLAN: DEĞERİNE DEĞER KATACAK BİR PROJE…
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Keyifli Yaşam Evleri Projemiz, gelişmiş batı ülkelerindeki uygulamalardan yararlanılarak hazırlandı. Ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki; o projelerden çok daha ileri özellikler taşıyor. İki çok önemli yaşam alanına komşu olacak olması da artı bir değer sağlıyor. Biri çok kısa bir zaman diliminde gerek ulusal gerekse uluslar arası eğitim alanında büyük başarı katetmiş olan Gediz Üniversitesi. Öğrenci sayısı önemli ölçüde arttı ve her yıl da ciddi oranda artıyor. Ayrıca bu bölgeye yaptıkları yatırım taktire şayan. Bir diğeri ise yine EGE-KOOP’un inşa ettiği bin villadan oluşan Villakent. Sosyal donatıları ile spor tesisleri ile Avrupayi bir yaşam standardına sahip. İşte tüm bunlar Keyifli Yaşam Evleri Projemizin değerine değer katıyor. Gerçekten sıra dışı bir proje. İster yatırım amaçlı ister kullanmak üzere alınsın ciddi bir kazancı barındırıyor bünyesinde. ” dedi.
 
GEDİZ’ ÜNİVERSİTESİ’NE VE VİLLAKENT’E SADECE 5 DAKİKA MESAFEDE…
Türkiye’nin en büyük vakıf üniversitesi olan ve İzmir’in yedinci yüksek öğretim kurumu olarak kurulmuş olmasına rağmen kısa sürede sayılı eğitim kurumlarından biri haline gelen Gediz Üniversitesi ile yine İzmir’in en modern villalarından oluşan bahçeli konut projesi Villakent’in yanıbaşında Yasemin ve Hanımeli bloklarındaki evler başta bu bölgedeki akadamisyenler ve öğrenciler olmak üzere dileyen herkese cazip fiyatlarla sunuluyor.
 
1+1 85 BİN LİRA… 2+1 119 BİN LİRA…,
Hem İzmir’in gözde eğitim kurumu Gediz Üniversitesi’ne hem de Türkiye’nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent’e sadece 5 dakika mesafede yer alan proje, 30 dönümlük alanda 19 blok ve 200 konuttan oluşuyor. 2 tip projenin hayata geçirildiği bu özel sitede 50 metrekalelik 1+1 daireler 85 bin, 77 metrekalelik 2+1 lüks daireler ise 119 bin liraya sahiplerini bekliyor.  Yaklaşık 15 milyon dolara mal olacak proje, 20 ayda teslim edilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv