Kınık'ta Coşkulu kutlama

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kınık’ta da büyük bir coşku ile kutlandı.

  • 0
  • 118
Kınık'ta Coşkulu kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kınık’ta da büyük bir coşku ile kutlandı.

Kutlamalar ilk olarak Saat 09.15'de Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Daha sonra öğrenciler Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Savcılığı, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü koltuklarına temsili olarak oturup Kınık'ta nelerin yapılmasını istediler. Kınık Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Elif Naz Güntaş, Toprak Sarısaç ve Fatih Bülbül isteklerinin yapılması için talimatlar verdi.

Kınık Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlama programında ilk olarak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu daha sonra Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi ve Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur törene katılan öğrenciler ile halkın bayramını kutladı. 23 Nisan ile ilgili şiirlerin öğrenciler tarafından okunmasının ardından Kınık Belediyesi Bale Kursunun gösterisi, İlçemizde bulunan okulların dans ve Folklor gösterilerinin sunmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı nedeniyle düzenlenen Kompozisyon, Resim, Şiir ve Spor Müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kınık Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle oluşturduğu Çocuk şenlik alanının da çocuklar Şişme oyun parkı, pamuk helva, patlamış mısır ile bayramını kutladılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenlerine, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Belediye Başkanı Sema Bodur, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur ‘’Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu özel günü çocuklara armağan eden tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla anıyoruz. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümseme, yarınlarımızın aydınlığıdır. Geleceğin umudu ve teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ı kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kaçak moloza pişman eden ceza

Mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Başkan Duman'dan Güçlü Kadro

Elbiseciler Odası'nda sular durulmuyor

Başkanlardan Tele- Çözüm

Menderes Semaları Rengarenk Olacak

Arşiv