KNK Kent Dergisi ödüllendi

  • 0
  • 909
Yazı Boyutu:

KNK Kent Konak Dergisi Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği yarışmada ödül kazandı. Anadolu basınının çalışmalarını teşvik etmek ve değerlendirmek amacıyla düzenlenen yarışmada Konak Belediyesi dergisi KNK Kent Konak, Türkçe’nin doğru kullanımı dalında ödüle değer görüldü.
 
Konak Belediyesi’nin 3 ayda bir yayınladığı KNK Kent Konak dergisinde; kültür, sanat, spor, tarih ve turizm gibi konuların yer aldığı, belgesel tadında özel röportajlar yayınlanıyor. Jüri yaptığı değerlendirme sonucunda derginin yazarlarından Nalan Kolağası İmre’nin röportajına ‘Türkçe’nin Doğru Kullanımı’ dalında ikincilik ödülü verdi. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, onuncu sayıyı geride bırakan derginin Türkiye’nin dört bir yanından tiryakilerinin bulunduğunu söyledi. Nalan Kolağası İmre’yi aldığı ödül nedeniyle kutladı. Meslekte 17 yılı tamamlayan İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi de olan Nalan İmre Ödülü almaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek, “ Çalıştığım kurumu başarıyla temsil ettiğim için gurur duydum. Ekip olarak aranılan ve beğenilen bir dergi ortaya koyuyoruz. Konak Belediyesi Basın Danışmanlığı’nda ekip arkadaşlarımla birlikte büyük emek veriyoruz. Bizi destekleyen Belediye Başkanımız Dr. Hakan Tartan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  
 
BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya, bu yarışmanın yerel medyada çalışan meslektaşlarımızı özendirmek, motive etmek, desteklemek ve eserlerini ülke düzeyinde tanıtmak amacıyla her yıl düzenlendiğini hatırlatarak, akademisyen, gazeteci ve BYEGM Genel Müdürlük yetkililerinden oluşan seçici kurulun, yarışmaya katılan 166 eseri ve 16 yerel gazeteyi değerlendirerek ödül alanları belirlediklerini belirti.          

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Enginarın kalbi Urla’da atacak

TARKEM'in yeni başkanı Dr. Cemil TUGAY

Belediye Lokantası ile öğrencinin yüzü güldü

Belediye emekçilerine bayram hediyesi

Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti

Ruhsat ve kaldırım işgaline sıkı denetim

Arşiv