Öğrenciler ’den Başkan Batur’a sevgi kuyruğu

  • 0
  • 880
Yazı Boyutu:

Narlıdere Oğuzhan İlköğretim Okulu ilk kez düzenlediği bahar şenliği ile öğrencilere ve izleyenlere eğlenceli bir gün yaşattı. “Gülen Yüzler, Mutlu Çocuklar” projesi kapsamında düzenlenen bahar şenliğine katılım yoğun oldu. Halat çekme yarışması ile etkinliğin en eğlenceli anları yaşandı.
 
“Gülen yüzler, Mutlu Çocuklar”
Narlıdere Oğuzhan İlkokulu tarafından ilk kez düzenlenen “Gülen Yüzler, Mutlu Çocuklar” projesi kapsamında okul bahçesinde bir bahar şenliği düzenlendi. Bahar şenliğine Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Mustafa Şık İlköğretim Okulu Müdürü Mesut Daldaban, İlhan Onat ilköğretim Okulu Müdürü Cengiz Özdemir, öğrenciler ve aileler katıldı.
 
Başkan Batur Yetişti, Öğrenciler kazandı
Bahar şenliğinin açılışında bir konuşma yapan Oğuzhan İlköğretim Okul Müdürü Ramazan Çeşmeli “biz sadece öğretim yapmak değil, hayat basamaklarında bir bir yükselmeye çalışan bu değerli çocuklarımıza gerekli bilgileri vermek ve yanlarında olmaya çalışıyoruz. İlk kez düzenlediğimiz bu bahar Şenliği’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi. Oğuzhan İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen bahar şenliğinde, halat çekme, çuval yarışması, sandalye kapmaca yarışması, yumurta taşıma yarışması düzenlendi. Şenliğin en unutulmaz anı ise halat çekme yarışması sırasında yaşandı. Öğretmenleri ile eşleşen öğrenciler, halat çekme yarışmasında zorlanmaya başladı. Fizikçe ve yaşça kendilerinden büyük öğretmenlerinin yenmekte zorlanan öğrencilerin yardımına Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur yetişti. Okul müdürlerininde Başkan Baturla birlikte Öğrencilere destek vererek halata sarıldı ve kazanmaları sağladı. Öğrencilerin ve izleyenlerin beğenisi kazanan bu güzel hareketi yoğun alkış aldı.
Öğrencilerin çok sevdiği Başkan Abdül Batur ile konuşup fotoğraf çekilebilmek için çocuklar uzun kuyruklar oluşturdu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Creil heyeti Kuşadası'na hayran kaldı

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Arşiv