Öğrencileri piknikte stres attı

  • 0
  • 1.497
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi öğrenci ve öğretmenleri yıl boyu süren yoğun eğitim sezonunun stresini Yamanlar’da düzenledikleri piknik organizasyonuyla attı.

Yamanlar’da güzel havanın da etkisiyle tam kadro katılan öğrenci ve öğretmenlerin organizasyonuna Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da katıldı. Öğrencilerle birlikte sohbet eden Başkan Karabağ kendisine ikram edilen yemeklerden de tattı. Çocukların masalarını ziyaret eden Karabağ müzikle ilgilenen öğrencilerin oluşturduğu grubun söyledikleri şarkılara da eşlik etti.
Bayraklı Belediyesi’nin eğitime verdiği katkılar sayesinde öğrencilerin artık istedikleri bölümlere gitmeleri için önlerinde büyük bir şans olduğuna dikkat çeken Başkan Karabağ, “Bayraklı artık sizler gibi gözleri ışıl ışıl parlayan, geleceğe umutla bakan öğrencilerle dolu. Aldığınız başarılar da bunların bir göstergesi. Bütün bir yıl boyunca hem öğretmenler hem de siz öğrenciler olarak oldukça yoruldunuz. Dinlenmek ve eğlenmek sizin de hakkınız. Herkese iyi eğlenceler” diye konuştu.
Öğrenciler Başkan Karabağ’ın konuşmasının ardından çeşitli oyunlar ile gün boyunca stres attılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv