Optimum’da Bütün Çocuklar 1 İnci!

  • 0
  • 904
Yazı Boyutu:

Televizyon ekranlarının en sevilen yüzlerinden, sempatik oyuncu ve sunucu Jess Molho Optimum Outlet’te çocuklarla buluştu.
 
Optimum Alışveriş Merkezi’nin 23 Nisan etkinlikleri kapsamında İzmir’e gelen Jess, ilgiyle izlenen programı “Hepsi 1 İnci”de olduğu gibi sahneyi çocuklarla paylaştı. Minik ziyaretçiler hünerlerini sergilemek için yarışırken eğlenceli saatler geçirdiler. Neşeli kahkahaların Optimum Alışveriş Merkezi’nden dışarı taştığı Jess ile Hepsi 1 İnci Yarışması’nda, çocuklar hem şarkı söyleme, şiir okuma, dans etme gibi alanlardaki yeteneklerini sergilediler, hem de Optimum 1 İncisi madalyası ve birbirinden değerli hediyeler kazandılar.
Neşeli ve cıvıl cıvıl bir gösteri sunan Jess, çocuklara beslenme, diş fırçalama, doğa, hayvanlar, paylaşma ve sevgi gibi konularda eğitici bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. Çocukların birbirinden ilginç ve sempatik cevapları, sahne çevresinde adeta izdiham yaratan yetişkinlere de keyifli dakikalar yaşattı. Sevilen sunucu Jess Molho, programının ardından kendisini bırakmayan küçük büyük tüm hayranlarıyla tek tek ilgilendi ve fotoğraf çekildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv