Piri Reisli öğrencilerden anlamlı yardım

  • 0
  • 1.343
Yazı Boyutu:

Özel Güzelbahçe Piri Reis İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencileri Güzelbahçe Belediyesi tarafından Yelki’de açılan “Sosyal Market” projesine katılarak ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar.
 
Güzelbahçe Belediyesi’nin Yelki’de açtığı “Sosyal Market” e yardımseverler giysi, havlu, nevresim, ayakkabı gibi ihtiyaç malzemesi yardımında bulunabiliyorlar. İhtiyaç sahipleri de bu marketten ihtiyaçları olan eşyayı ücretsiz olarak alabiliyor. Yardımseverlerle ihtiyaç sahiplerinin karşı karşıya gelmediği bu market için Özel Güzelbahçe Piri Reis İlköğretim Okulu öğrencileri de katkıda bulundu.
Sınıf Öğretmeni Sebahat Kızılelma okulun sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir çalışma yaptıklarını ifade ederek, “Hayat Bilgisi dersinde ‘yardımlaşma, dayanışma ve paylaşım’ kavramlarını işlerken topluma karşı sorumluluklarımızın da farkına varmak için Sosyal Marketi tanımak için ziyaret gerçekleştirdik. Çalışmalar hakkında bilgi aldık. Bu projeyi uygularken öğrencilerin kendi yaşamları dışında farklı gelir düzeyine ait ve ihtiyaç sahibi insanların da farkına varmalarını sağlama, paylaşma ve yardımlaşmanın önemini sosyal sorumluluklarını fark etmelerini sağladık” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv