PORT ALAÇATI 3. ETAPTA DA AKG GAZBETON ÜRÜNLERİNİ TERCİH ETTİ

  • 0
  • 999
Yazı Boyutu:

Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen İzmir’in gözde projelerinden marina-kent Port Alaçatı Projesi’nin 3. etabında da AKG Gazbeton ürünleri tercih edildi. İzmirlilere değişik yaşam stillerini bir arada sunan Port Alaçatı’nın 1. ve 2. etaplarında da ürün özellikleri ve uygulama kolaylıklarından dolayı AKG Gazbeton ürünleri kullanılmıştı.
 
İnşaat sektörüne hız kazandıran çözümler üreten AKG Gazbeton, uygulama kolaylıkları, zaman ve maliyet avantajı, istenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesi ve çevreci yaklaşımı ile sektöre katma değer sağlamaya devam ediyor. Ürünün kolay uygulanabilir olması nedeniyle gazbeton ile yapılan inşaatlar hızla tamamlanırken, işçilik maliyetlerinde de önemli ölçüde tasarruf sağlanıyor. 
İzmir’in en prestijli projelerinde özellikle tercih edilen ve başarıyla uygulanan AKG Gazbeton duvar örgü malzemeleri son olarak Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen marina kent Port Alaçatı Projesi’nin 3. etabında da uygulanmaya başlandı. Mimari estetiğin ön planda olduğu projelerde ürün özellikleri ve uygulama kolaylıklarından dolayı tercih edilen AKG Gazbeton, Port Alaçatı’nın 1. ve 2. etaplarında da kullanılmıştı.
Değişik yaşam stillerini bir arada sunan Port Alaçatı Projesi’nde her biri birbirinden farklı ön cephelere sahip evler kişiye ve zevklerine özel olarak tasarlanıyor. Alaçatı’nın günümüze kadar korunmuş otantik mimari öğelerinin modern bir estetik yorumla birleşmesi sonucu ortaya çıkan Port Alaçatı Evleri, sahiplerine denizle iç içe bir yaşam vaat ediyor. Yüksek inşaat kalitesine özen gösterilen Port Alaçatı Projesi’nde yapılara dayanıklı, estetik ve ekonomik çözümler sunan AKG Gazbeton ürün yelpazesinden duvar bloğu, hafif asmolen ve lento ürün grupları kullanıldı.
Gazbeton sektöründe Türkiye’deki en geniş ürün yelpazesine sahip firmaların başında yer alan AKG Gazbeton ürünleri, sahip olduğu özellikler ve sağladığı avantajlar sebebiyle inşaat firmaları ve tasarımcılar tarafından bilinçli olarak tercih ediliyor. AKG Gazbeton ürünleri daha önce İzmir’de, Gürel Residence, Özdilek AVM, Koçtaş, Mavişehir Soyak, Mövenpick gibi pek çok referanslı projede kullanılmıştı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv