Selçuk’ta ‘Tango ve Aşk’

  • 0
  • 700
Selçuk’ta ‘Tango ve Aşk’
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Selçuk Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ‘Tango ve Aşk’ diyecek. Aşkı en iyi anlatan ve tarihte eşlerin birbirlerini tutarak yaptıkları danslar arasında üçüncü sırada bulunan Tango dans gösterisi Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda akşam saat 20.00’de Selçuklular ile buluşacak. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Tango severlerin büyük ilgi göstereceği geceye Selçuk ve İzmirlileri davet ederken, Sevgililer Günü’nde Selçuk Belediyesi’nin işlettiği restauranların klasik müzik dinletisi ve özel menülerle vatandaşları karşılayacağını söyledi.  Başkan Bakıcı ayrıca “Selçuk Aşkıyla Çalışıyoruz” başlıklı Sevgililer Günü kutlamasını da billboardlarda Selçuklularla paylaşmaya başladı.

Selçuk Belediyesi Sevgililer Günü’nü renkli görüntülerle kutlamaya hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Tango ve Aşk” dans gösterisi programıyla vatandaşlara farklı bir gün yaşatmayı hedeflediklerini belirten Başkan Bakıcı, 14 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’de Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenlenecek romantik buluşmaya herkesi davet etti. 

Selçuk Belediyesine ait tüm kafelerin birbirinden renkli süslemelerle vatandaşları karşılayacağını ifade eden Bakıcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin Sevgililer Günü’nde dinlendirici ve romantik bir program tasarladıklarını dile getirdi. Selçuk Belediyesi’ne ait Havuz Restoranda misafirleri Sevgililer Günü özel menüleriyle buluşturacaklarını, güne özel kalpli pastaların da misafirlere ikram edileceğini kaydetti. Sevgililer Günü’nde Selçuk Carpouza Kafe’yi tercih edenler ise klasik müzik dinletisi ile karşılanacak.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Arşiv