Soma için Karşıyaka'ya gelecekler

  • 0
  • 574
Yazı Boyutu:

KarşıyakaBelediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçenin her noktasında arı gibi çalışantemizlik işçilerine moral ziyaretinde bulundu. Daha temiz bir Karşıyaka içinyapılması gerekenleri anlatan Başkan Akpınar’a, birkaç gündür Soma ve Kınık’taacılı aileleri ziyaret eden ünlü sanatçı Yavuz Bingöl de eşlik etti. Bingöl,önümüzdeki ay, Bostanlı’da, 35- 40 sanatçının katılımı ile dev bir yardımorganizasyonu planladıklarını söyledi. Örnekköy’deki Temizlik İşleriŞantiyesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya yaklaşık 300 işçi katıldı.

KOŞULLAR İYİLEŞECEK
BaşkanAkpınar, Karşıyaka’daki ana caddeler ve ara sokakların daha temiz olması içinmücadele ettiklerini, bu noktada tüm işçilere önemli görevler düştüğünüsöyledi. Akpınar “Bir belediye başkanını sokakta en iyi temsil edenler temizlikişçileridir. Salonda değil, sokakta yetişen bir siyasetçi olarak çektiğinizsıkıntıları biliyorum ve çalışma şartlarınızı düzeltmek için elimden geleniyapacağım. Duyuyorum ki yaşlılara, engellilere yardım ediyorsunuz. Poşetlerinitaşıyorsunuz, bu beni çok mutlu ediyor. İşini düzgün yapan ve belediyeye lafgetirmeyecek her işçimin, başımın üzerinde yeri vardır. Yaz ayları geldi.Temizlik konusundaki şikayetler artabilir. Özveri ile çalışacağız ve her karışıtertemiz bir Karşıyaka yaratacağız. Umutsuzluğa kapıldığınızda Soma’yı ve omadende yaşamını yitiren kardeşlerimizi düşünün” dedi.

SANATÇILAR TEK YÜREK
Karşıyakalıtemizlik işçileri ile bir araya gelen ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ise Soma’dayaşanan maden faciasının yaralarını sarmak için köy köy gezdiklerini veailelerin acılarını paylaşmaya çalıştıklarını söyledi. Soma için kalıcıçözümler üretmek istediklerini belirten Bingöl “Başkan Hüseyin Mutlu Akpınarile Soma için önemli projeler yapacağız. Oradaki durum, basından görüldüğü gibideğil. Orada olmak ve acıyı paylaşmak tarifsiz bir duygu. Kimsenin haberiolmayabilir ama Başkan Akpınar ve ekibi Soma’da önemli işler yapıyor. Cumartesigünü 10- 12 sanatçı dostumuz ile yeniden köyleri gezeceğiz. Önümüzdeki ay ise35- 40 sanatçının katılımı ile Bostanlı’da dev bir organizasyon yapacağız. SMSaracılığı ile toplanan yardımları da ailelere ulaştıracağız. Bu projeninhazırlıklarını yapıyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Hasret Gültekin’i unutmadı

Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Arşiv