SOSYAL PROJELERE ÖNCÜLÜK EDİYORLAR

  • 0
  • 606
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, teşkilat çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerle de kendilerinden söz ettiriyorlar. Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Bilal Kırkpınar’ın öncülüğünde “Kütüphanesiz Köy Kalmasın” ve “Engelleri aşmak için bir kapak da sen topla” projelerine destek verdi.
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları ile Gaziemir ve Bornova İlçe gençlik Kolları üyeleri, bir ay süren çalışmaları Torbalı Kaymakamlığı’ nın başlatmış olduğu, “Her Köye Bir Kütüphane”  kampanyası kapsamında, AK Parti  İzmir İl Gençlik Kolları Sosyal İşler Biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Akdağ ile Komisyon üyeleri Sıla Günce Koca, Fırat Eroğlu ve İnanç Yelimlibağ topladıkları kitapları Torbalı Kaymakamlığı’ na teslim etti.
AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından toplanan yüzlerce kitap, yapımı süren, Torbalı ilçesi Korucu köyü kütüphanesine verilecek.
 
Engelleri Aşmak İçin Bir Kapak Da Sen Topla
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları “Engelleri aşmak için bir kapak da sen topla” kampanyasına destek vermek amacıyla İzmir’in yüz ayrı noktasına kutu yerleştirdi. İl Gençlik Kolları Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Akdağ’ın koordinatörlüğünde başlatılan çalışma meyvelerini vermeye başladı. Yüz ayrı noktaya bırakılan kutular AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri tarafından gezilerek toparlanıyor.  Bir ay sürecek çalışma sonun da toplanan kapaklar Ege Üniversitesi’ne teslim edilecek.
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Başkan Yardımcıları Emre Aydın, Kemal Gülpınar amaçlarının gruplara yönelik katkı, kitlesel duyarlılığı ve çevresel bilinci arttırmak olduğunu dile getirdi. Engelleri aşmak ve genç kardeşlerimizin kitaba ulaşması için çalışmalarımız sürecek, “Durmak Yok Yola Devam” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Enginarın kalbi Urla’da atacak

TARKEM'in yeni başkanı Dr. Cemil TUGAY

Belediye Lokantası ile öğrencinin yüzü güldü

Belediye emekçilerine bayram hediyesi

Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti

Ruhsat ve kaldırım işgaline sıkı denetim

Arşiv