Ünlü mankenler abiye tanıtacak

Bu yıl 11’nci kez kapılarını açacak olan 7-10 Şubat If Wedding Fashion İzmir gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak.

  • 0
  • 2.106
Ünlü mankenler abiye tanıtacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl 11’nci kez kapılarını açacak olan 7-10 Şubat If Wedding Fashion İzmir gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. Her yıl ünlü manken ve oyuncular ile abiye sektörüne damga vuran Matrons Abiye bu kez muhteşem şovlarla damgasını vuracak. 2017 için özel olarak hazırladığı koleksiyonunu görücüye çıkaracak olan Matrons Abiye standında 

ünlü mankenler Özge Ulusoy, Elif Ece Uzun, şarkıcı manken Tuğba Özay ve televizyon sunucusu Özlem Yıldız abiye kıyafetleri sergileyecek. Tekstil sektörünün her geçen gün daha da geliştiğini belirten Matrons Abiye sahibi Ercan Kulu, "Türkiye gelişmekte olan bir ülke. Özellikle tekstil ihracaatında ön sıralardayız. İzmir'de her yıl düzenlenen If Wedding Fashion Fuarı'na bu yıl daha görkemli bir şekilde katılacağız. Ünlü isimler ile yeni koleksiyonumuzu tanıtmak bizim için gurur verici" dedi. 8 Şubat günü fuara gelecek ünlüler birbirinden özel abiye kıyafetleri ile fuar ziyaretçilerini büyüleyecek.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv