“UZAYDA” YAZ TATİLİ BAŞLIYOR

  • 0
  • 1.515
Yazı Boyutu:

Futbol, basketbol, tenis gibi fiziksel gelişime katkı sağlayan kamplara alternatif olarak, matematik, fen bilimleri ve uzay teknolojileri alanında uygulamalı eğitim veren Uzay Kampı Türkiye yaza hazır.
 
9-15 yaş grubundaki öğrencileri bilim ve teknoloji alanlarında bilgilendirip, uygulamalı eğitimlerle bireysel gelişimlerine katkı sağlamayı hefeleyen 6 Günlük Yaz Kampları, Türkçe ve İngilizce alternatifli programlarda sunulacak. Çocuklar NASA tarafından hazırlanan sıfır yerçekimi duvarı, Ay’da yürüyüş koltuğu gibi eğitim simulatörlerinde birebir yaşayarak, takım çalışması, liderlik, zaman yönetimi ve sunum becerilerini geliştirmeye yönelik pek çok aktiviteye katılacaklar. Program içerisinde Uzay Mekiği Discovery’de sanal uzay uçuşu görevi; uygulamalı astronomi eğitimi ve laboratuarlarda bilimsel deneyler var. 6 Günlük Uluslararası Yaz Kampı’nda havuz aktiviteleri, oyun, özel gösteriler ve kültür paylaşımı geceleri ve barbekü partisi gibi eğlenceli etkinlikler de yer alıyor. ABD’li eğitimcilerle yürütülen İngilizce programlara yeterli dil bilgisine sahip Türk öğrenciler, farklı ülkelerden gelen yabancı öğrencilerle bir arada katılabiliyorlar.
 
Yıl boyunca açık olan kampta sunulan programlar arasında; 5 Günlük Robot Aktiviteli Uzay Kampı Programı, Yıldızlar ve Gezegenler Macerası, Aile/Çocuk Uzay Kampı Programı gibi alternatifler de var.
Dünyadaki üçüncü, Türkiye’deki tek uzay kampı olan Uzay Kampı Türkiye’nin, sunduğu eğitimler  hem öğrencilerin hem velilerin hem de öğretmenlerin gözdesi durumunda. Türkiye’deki ve yurt dışında bulunan okulların, öğrenci grupları oluşturarak katıldıkları kamp programlarına bireysel olarak da basvurmak mümkün.   Bilgi için: www.uzaykampiturkiye.com , 0 232 252 35 00

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv