Worldfood 2023’ün parlayan yıldızı Poyraz

Türkiye’nin en önemli zeytinyağı markalarından olan Poyraz Zeytinyağı, TÜYAP İstanbul’da düzenlenen 31. Worldfood Uluslararası Gıda Fuarı’na katılım göstererek ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Türkiye zeytinyağını Japonya, Çin, İsrail, Ortadoğu ve Amerika pazarlarında daha güçlü tanıtabilmek için uluslararası fuarlara katılım gösteren Poyraz Zeytinyağı, 4 gün süren fuar süresince yeni siparişler ve iş anlaşmalarına imza attı.

  • 0
  • 446
Worldfood 2023’ün parlayan yıldızı Poyraz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin en önemli zeytinyağı markalarından olan Poyraz Zeytinyağı, TÜYAP İstanbul’da düzenlenen 31. Worldfood Uluslararası Gıda Fuarı’na katılım göstererek ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

Türkiye zeytinyağını Japonya, Çin, İsrail, Ortadoğu ve Amerika pazarlarında daha güçlü tanıtabilmek için uluslararası fuarlara katılım gösteren Poyraz Zeytinyağı, 4 gün süren fuar süresince yeni siparişler ve iş anlaşmalarına imza attı.

06-09 Eylül 2023 tarihinde TÜYAP İstanbul’da organize edilen 31. Worldfood Uluslararası Gıda Fuarı’nda Poyraz rüzgarı esti. Gelişen zeytinyağı ürün yelpazesi ve tescilli Türk markalı ürünleri ile Türkiye’nin en önemli zeytinyağı markalarından olan Poyraz Zeytinyağı, 31. Worldfood Uluslararası Gıda Fuarı’nda ziyaretçi ve katılımcıların yakın ilgisiyle karşılaştı.

Türk zeytinyağını dünyaya tanıtıyorlar
Türkiye’nin aslında güçlü bir zeytinyağı ülkesi olduğunu vurgulayan Poyraz Zeytinyağı İhracat Müdürü Gamze Karabulut, özellikle uluslararası fuarlara katılım göstererek ülkemizin zeytinyağını dünya piyasasına tanıtmaya devam ettiklerini söyledi.
Pandemi sonrası ülkelerin gıda üretimi, kendi kendine yetebilme ve sağlıklı beslenme konularının ön plana çıktığını, bu anlamda bir sağlık ürünü olan zeytinyağına ilginin küresel anlamda yükseldiğini vurgulayan Karabulut, “Türkiye’nin zeytinyağı kalitesi İspanya, İtalya, Yunanistan gibi zeytinyağı sektöründe güçlü olan ülkelerin ürünleri ile çok rahat yarışabilecek hatta onları geçebilecek kalitede. Ancak ürünümüzü tanıtmak, daha yüksek kapasitede üretebilmek noktasında ülkemizin sıkıntıları var. Bu sıkıntıları yavaş yavaş aşacağımıza ve kaliteli ürünlerimizi dünya pazarlarında hak ettikleri konuma getireceğimize inancımız tam. Poyraz Zeytinyağı olarak bu yolda, azimle çalışarak ülkemize de katkı sağlamaya devam ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

Arşiv