YAŞLILAR SAHNENİN TOZUNU ATTI

  • 0
  • 1.559
Yazı Boyutu:

“Hayat her şeye rağmen güzel” diyen yaşlılar düzenledikleri etkinlikte gençlere taş çıkarttı.
Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri, vakit geçirmek üzere başladıkları kurslarda pekiştirdikleri hünerlerini “Yaz Konseri”nde sergiledi. Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ile Belediye Başkanı Cevat Durak’ın da davetliler arasında bulunduğu konser de sahneye çıkan huzurevi sakinleri performanslarıyla alkış aldı.
 
Huzurevi sakinlerinin arkadaşlarını izlemek üzere doldurduğu salonda en fazla alkış ise, halk oyunları ekibine geldi. 60 yaşın üzerindeki halk oyunları ekibi üyeleri değişik yörelerden sergiledikleri oyunlarla Anadolu rüzgarı estirdi.
 
Seher Önal yönetimindeki huzurevi korosunun Türk Sanat Müziği konseri de büyük beğeni topladı. Türk Musikisi’nin önde gelen eserlerini ustalıkla seslendiren huzurevi korosu adeta “Biz hala genciz” der gibiydi.
 
Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerinin gösterisinden bir hayli etkilenen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Onların bu yaşama sevinci bizlere örnek olmalı. Azimle hayata bağlılıklarını sürdüren yaşlılarımızın bizlerden istediği tek şey biraz destek. Biz de onlara elimizden geldiği desteği vermeye çalışıyoruz. Küçücükte olsa yapılan hizmetlerin bu şeklide geri dönüşünü görmek bizleri de mutlu ediyor.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv