Yeni başkanın yol haritasını böyle çizdi

Selçuk’u ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin kalkınması için ortaya koydukları "İzmir Modeli"nin Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek, görevi devralacak belediye başkanının da bu yolu izlemesi gerektiğini söyledi.

  • 0
  • 173
Yeni başkanın yol haritasını böyle çizdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Selçuk’u ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin kalkınması için ortaya koydukları "İzmir Modeli"nin Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek, görevi devralacak belediye başkanının da bu yolu izlemesi gerektiğini söyledi. "Yorulmadım ama gücümüz yeterken,  gözümüz görürken bayrağı teslim etmek istedim" diyen Kocaoğlu, doğru yapanın yanında, yanlış yapanın karşısında duracağını da sözlerine ekledi.
 
Yerel seçimlere 6 ay kala aday olmama kararını kamuoyuyla paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menderes ilçesi ile başladığı teşekkür turuna Selçuk ile devam etti. Belevi'den başlayan gezisini Barutçu, Zeytinköy, Gökçealan, Havuçlu, Çamlık, Sultaniye, Acarlar ve Şirince mahalleleri ile sürdürdükten sonra günün finalini Selçuk merkezinde yapan Başkan Kocaoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek bol bol sohbet etti. Selçuklular, özellikle tarım ve hayvancılığa verdiği destekten ötürü Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Hasret Gültekin’i unutmadı

Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Arşiv