Yorgancılar, işletmede değişimi yönetmeyi anlatacak

  • 0
  • 919
Yazı Boyutu:

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu tarafından düzenlenen İzmir 1. İstihdam Zirvesi’nde “İşletmelerde Değişimi Yönetmek” konusunu anlatacak.
 
İzmir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Kadri Kabak, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar’ı ziyaret ederek, İzmir Valisi Cahit Kıraç başkanlığında yürütülen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 8-9 Kasım’da İzmir Enternasyonal Fuar alanında gerçekleştireceği İzmir 1. İstihdam Zirvesi’ne davet etti. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, İstihdam Zirvesi’nin açılışında yapacağı konuşmanın yanısıra İşletmede Değişimi Yönetmek konusunda görüş ve önerilerini katılımcılarla paylaşacak.
 
Amaç istihdamı artırmak
İşsizliğin dünyanın en önemli sosyal sorunu olduğunu belirten İzmir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Kabak, ülkemizde eğitimli gençler arasındaki işsizliğin büyük boyutlara ulaştığına dikkat çekti. Kadri Kabak, her yıl iş hayatına atılan binlerce mezunun işsiz kaldığını söylerken, “Okullarından mezun olan gençlerin iş bulamaması büyük bir sorun olduğu gibi beraberinde birçok sorunu ortaya çıkarıyor. Düzenlenecek zirvenin temel amacı, istihdamın artırılması. Üniversite öğrencilerinin, mezun olmayı bekleyenlerin, yeni mezunların ve iş arayanların, iş dünyasından farklı örneklerin ve kuruluşların aynı fiziksel mekanda karşı karşıya gelip istihdam piyasasını teşvik etmek ve istihdam artırmaya katkı sağlamak amacıyla bu organizasyon gerçekleştiriliyor” dedi.
İzmir İstihdam Zirvesi; paneller, oturumlar, söyleşilerle desteklenecek, oluşturulacak görüşme alanında işverenlerin hedef işgücü kitlesine, işgücünün de işverene kolay ve etkili yolla ulaşması sağlanacak.
Zengin içeriği ve gündem yaratacak konularıyla Türkiye’de tanınmış, alanlarında uzman konuşmacıların yer alacağı, 100’e yakın firmanın stand açacağı, iş arayan ve iş verenlerin buluşup katılımcıların kariyer yolculuğuna katkı sağlayacağı İzmir İstihdam Zirvesi’ni sponsorlar da destek verecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Arşiv