Kaya İzmir’in huzur dolu bahçelerinde iftar mutluluğu

  • 0
  • 665
 Kaya İzmir’in huzur dolu bahçelerinde iftar mutluluğu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kaya İzmir Thermal & Convention, deniz ve doğa manzarası eşliğinde Osmanlı - Türk Mutfağı’ndan oluşan açık büfesiyle iftar keyfini yaşamaya davet ediyor.


Smyrna Restaurant’ta ramazan için birbirinden zengin iftar mönüsü seçenekleri hazırlanan otelde, Türk ve Osmanlı Mutfağının özel tatlarını geleneksel iftariyelikler ile birleştirerek iftar keyfini misafirlerine yaşatıyor.

Ramazan ayına özgü geleneksel tatlardan oluşan zengin açık büfesinde Otel  Başaşçısı Nejdet Polat ile  Otel Yiyecek –İçecek Müdürü Timur Yurtseven ve ekibinin hazırladığı iftariyeliklerden çorbalara, ara sıcaklardan ana yemeklere kadar Türk – Osmanlı Mutfağı’nın seçkin lezzetleri yer alıyor.
 
Ege Usulü Tarhana Çorbası, Tereyağlı Mercimek Çorbası, Peynirli Su Böreği, Kıymalı Gül Böreği, Saray usulü İncik Kebabı, Zerdeçallı Soğan Dolması, Piliç İslim Kebap, Piliç Şehzade, Saray Usulü Kuzu Sarma, Kekikli Kuzu Tandır, Sakızlı Muhallebi, Fıstıklı Güllaç,Türk Tatlı Tabağı ve daha birçok lezzet ile iftarlar bir lezzet şölenine dönüşüyor.
 
Geleneksel Ramazan sofralarında misafirlerine sunduğu muhteşem açık büfe mönüsüyle iftar ve sahur davetlerinde benzersiz bir Ramazan ziyafeti sunan Kaya İzmir Thermal & Convention’da 0-6 yaş arası ücretsiz,  06-12 yaş arası %50 indirimli ve gruplar için özel set menü fiyatları hazırlandı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv