16 engellinin daha yüzü güldü, hayatı kolaylaştı

  • 0
  • 573
Yazı Boyutu:

KarabağlarBelediyesi, İzmir Kent Federasyonu ve Karaoğlu Yapı’nın işbirliğiyle, 16engellinin daha hayatını kolaylaştırdı, yüzünü güldürdü.

Karabağlar Belediyesi’nin, bedensel engellilerin doğruölçülerde tekerlekli sandalyeye sahip olmaları için iki yıl önce başlattığıkampanya, hayırseverlerin de desteğiyle giderek büyüyor. Karabağlar Belediyesi,Karaoğlu Yapı’nın desteği ile alınan tekerlekli sandayeleri, İZKEF’e (İzmirKent Federasyonu) başvuru yapan 16 bedensel engelliye teslim etti. ÇalıkuşuNikah Salonu’nda, engelliler vücut ölçülerine uygun tekerlekli sandalyeleriniteslim aldı.

Törene, Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı NazmiMarangoz, başkan yardımcıları, 22. dönem İzmir milletvekili Enver Öktem,Karabağlar Belediyesi Başkan Danışmanı ve meclis üyeleri, Kent Konseyi BaşkanıUğur Yelekli, İZKEF Genel Başkanı Turgay Yokuş, Karaoğlu Yapı Yetkilisi ZekiKaraoğlu, engelliler ve ailelerinin katıldı. Kampanyanın her geçen gün büyüdüğünü belirten Marangoz, “Düzenlediğimizkampanyalarla çok sayıda engelliye ulaşıyoruz. Onların hayatlarınıkolaylaştırmak için sivil toplum örgütleri ve hayırseverlerle işbirliğiiçerisinde çalışıyoruz. Engellilerle ilgili toplumsal bilincin oluşmasına dakatkı sağlayan bu kampanyalarımız devam edecek. Daha çok engelli vatandaşımızınyüzlerini güldüreceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv