“2010’un bilançosu pozitifse sonraki yıllardan da pozitif bilanço beklenir”

  • 0
  • 1.073
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi(EÜ) Fen Fakültesi’nin düzenlediği “Yeni Yıla Merhaba” kokteyline EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide Kazancı ve bir çok öğretim üyesi katıldı.
Kokteylin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Nadide Kazancı, “Günümüzde bencillik hızla dünyaya yayılmakta. Bizler kardeşliği pekiştirmek amacıyla bugün burada bir araya geldik. Burada bulunan herkese teşekkür ederim. 2011 yılının fakültemiz ve üniversitemiz adına güzel ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
2010 yılı sonrası Eܒye katkıları olan ve hatta Eܒyü eleştiren herkese teşekkür eden Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, “2010 yılının bilançosu pozitif ise sonraki yıllarda pozitif bir bilanço beklemek muhtemeldir ve bu uğurda çalışılmalıdır. Yeni yıldaki dileğim eğitim, kültür ve sanat yelpazemizin genişlemesidir” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Nadide Kazancı ve Prof. Dr. Candeğer Yılmaz yeni yıl pastasını keserek yeni yıla merhaba dediler. İZMİR(Ege Ajans- Sezgin Berber/Semra Gençosmanoğlu/Sefer Azak)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Arşiv