2011’e jazz tınılarıyla veda

  • 0
  • 1.438
Yazı Boyutu:

Soyer kültür Sanat Fabrikası bünyesinde açılan Jazz Studio’da yılın son konserinde Dixieland Jazz Gecesi ile jazz severler2011’e güzel tınılarla veda ettiler. Kentucky Fried Jazz Quintet ve Soloist Ezgi Yelen’in Fransızca ve İngilizce parçaları izleyenleri müziğin gizemli dünyasına taşırken 2012 için umut tazeletti….

Jazz müziğine gönül verenler, her yaştan jazz ve blues müziği sevenler için bir platform oluşturmak amacıyla Soyer Kültür Sanat Fabrikası (SKSF) bünyesinde açılan Jazz Studio’daki yılın son konseri gerçekleştirildi. Dixieland Jazz Gecesi ile jazz severler2011’e güzel tınılarla veda ettiler. Kentucky Fried Jazz Quintet ve Soloist Ezgi Yelen’in Fransızca ve İngilizce parçaları izleyenleri müziğin gizemli dünyasına taşırken 2012 için umut tazeletti….
Her hafta genç gruplara da kapılarını açan Jazz Studio’da Jazz Müziği, Blues geceleri müzik gruplarının canlı performanslarıyla gerçekleştiriliyor. Amacı müziğe gönül veren her yaş grubuna yönelik olarak eğitim, workshops ve sempozyumların düzenleneceği Jazz Studio İzmirlilere kaliteli müzik dinletmek için harekete geçen Jazz Studio’da düzenlenen son konserde Kentucky Fried Jazz Quintet Gurubu sahne aldı. Grup konser boyunca yaptığı müziğe yoğunlaşmaları ve gerçek bir caz performansı koymaları izleyenlere doyumsuz bir gece geçirtti. Soloist Ezgi Yelen’in söylediği İngilizce ve Fransızca şarkılar ise jazz severleri başka dünyalara taşıdı. Jazz Studio’yı dolduran izleyenlerin de eşlik ettiği ve dans ettiği şarkıları seslendiren Ezgi Yelen ve grup büyük alkış aldı. Jazz Studio yeni yılda da Jazz gecelerini sürdürecek. Genç yeteneklere de fırsat tanıyacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv