3. Miss. & Mr. Kids Model of Turkey Yarışması Kayıtları Başladı

Behçet Uz Çocuk Vakfı yararına; Rönesans Ajans organizasyonu ve Agora Alışveriş Merkezi ana sponsorluğunda bu yıl üçüncüsünün düzenleneceği Miss. & Mr. Kids Model of Turkey 2018 yarışmasının başvuruları başladı.

  • 0
  • 753
3. Miss. & Mr. Kids Model of Turkey Yarışması Kayıtları Başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Behçet Uz Çocuk Vakfı yararına; Rönesans Ajans organizasyonu ve Agora Alışveriş Merkezi ana sponsorluğunda bu yıl üçüncüsünün düzenleneceği Miss. & Mr. Kids Model of Turkey 2018 yarışmasının başvuruları başladı. 9 Mayıs’a kadar başvuruların devam edeceği yarışmanın yarı finali 12 Mayıs Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek. Yarı final elemelerinin ardından 4-8 yaş arası 10 kız ve 10 erkek çocuk finalist belirlenecektir.

Bu anlamlı organizasyonun; 20 Mayıs Pazar günü muhteşem final gecesi etkinliğin ana sponsoru olan Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecektir.

YARIŞMANIN BAŞVURULARI BAŞLADI
4-8 yaş arası kız ve erkek çocuklar katılabileceği,  Miss. & Mr. Kids Model of Turkey yarışmasına başvurular başladı. Adaylar, 2 adet fotoğraf ve Behçet Uz Çocuk Vakfı Hesabına 50 TL ödeme yapıldığına dair dekont ile şahsen, posta, veya e-mail yolu ile Rönesans Model Ajans’a başvuru yapabilirler. Yarışmanın son başvuru tarihi 9 Mayıs 2018 saat 17:00 olarak belirlenmiştir.
Türkiye’nin minik modellerinin seçileceği yarışmanın yarı final elemeleri 12 Mayıs Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek yarı final elemelerinin ardından 4- 8 yaş arası 10 Kız ve 10 erkek aday belirlenecektir.

Yarışma finali öncesi kamp dönemi boyunca kız ve erkek çocuk modeller yürüyüş, dans ve koreografi dersleri alacaklar. 2015 yılında ilk kez gerçekleştirilen Miss. &Mr. Kids Model of Turkey’nin, bu yıl üçüncü kez çocuk modellerin seçileceği yarışma heyecanla bekleniyor.

MUHTEŞEM FİNAL GECESİ AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE!
İzmir’in fark yaratan alışveriş merkezi Agora Alışveriş Merkezi’nde 20 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek final, heyecanla bekleniyor. Türkiye’nin yeni çocuk modellerinin seçileceği yarışma için seçilen 10 kız ve 10 erkek çocuk aday 20 Mayıs 2018 tarihinde Agora Alıveriş Merkezi’nde podyuma çıkacaklar. Minik prens ve prenseslerin taçlarını giyecekleri muhteşem final gecesinde Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden ünlü konukları ağırlayacak. Seçkin markaları ve kaliteli restaurantları ile İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi ana sponsorluğunu üstlenmek ile beraber organizasyona ev sahipliği yapacak. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleşecek olan Miss. & Mr. Kids Model of Turkey yarışması Behçet Uz çocuk vakfı yararına gerçekleştirilecektir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv