Adını “umut” koydular

  • 0
  • 515
Yazı Boyutu:

Büyükşehir’inSağlıklı Yaş Alma Merkezi’ne katılan kursiyerler, “Umut Korosu” adınıverdikleri bir topluluk oluşturdu. Koronun AASSM konserindeki en büyük sürprizise Türkegül Kocaoğlu’nun sahne almasıydı.


İzmir BüyükşehirBelediyesi’nin örnek projelerinden Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, yine farklı biretkinliğe daha imza attı. Merkezdeki Türk Sanat Müziği kursuna katılanlardanoluşturulan koro, ilkbahar konseriyle dinleyenleri adeta büyüledi.

Sağlıklı Yaş Alma Merkezi'nin “Umut Korosu” adı verilen müzik topluluğununAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) düzenlenen konserini, İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi dr. Türkegül Kocaoğlu daizledi. Şef Betül Er ve koristlere çiçeklerle teşekkür eden TürkegülKocaoğlu,   “İzmir gibi yaşanılası bir kentte ileri yaşın önemi dahaiyi anlaşılıyor. Sağlıklı yaş almak için yapılan en önemli etkinliklerden birimüziktir, çünkü müzik ruhun gıdasıdır. Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaş AlmaMerkezi’nin fikir annesi olmaktan bugün bir kez daha gurur duydum. Koromuzlaiftihar ediyorum. Diliyorum ki, bu tür mekanlar kentimizin her ilçesindeaçılsın ve daha çok yaşlıya ulaşılsın” dedi.

Konserde bir sürpriz de yapan Dr. Kocaoğlu, Amir Ateş’in bestesi olan “Birkızıl goncaya benzer dudağın” adlı şarkıyı seslendirirken, performansıyla katılımcılardan büyük alkış aldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv