Aliağa’da örnek işbirliği

  • 0
  • 1.313
Aliağa’da örnek işbirliği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Aliağa Belediyesi örnekişbirliğine imza attı. Aliağa Belediyesi’nin zemin düzenleme çalışmalarınıyaptığı 3 cadde ile 11 sokağa Büyükşehir Belediyesi asfalt serdi.

 

Kentin her ilçesine eşit hizmet prensibini benimseyen İzmirBüyükşehir Belediyesi, örnek işbirliği çalışmalarından birini Aliağa’dagerçekleştirdi. Siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet sunmaya devam edenBüyükşehir Belediyesi, Aliağa Belediyesi’nden gelen talep üzerine ekipleriniseferber etti. Aliağa Belediyesi’nin zemin çalışmalarını yaptığı Kurtuluş, Yenive Siteler mahallerindeki  cadde ve sokaklar BüyükşehirBelediyesi ekipleri tarafından asfalt serimi gerçekleştirildi. İki belediyeninörnek işbirliğiyle Tuna, Abdi İpekçi ve Petrol Ofisi caddeleri ile 11 sokakyenilendi. Çalışmalar bölge haklı tarafından beğeni toplarken Aliağa Belediyeside çalışmaların yapıldığı sokaklara astığı pankartla İzmir BüyükşehirBelediyesi’ne teşekkür etti.

 

Üretici unutulmadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılı içerisindeAliaağa’da  6 cadde ile 18 sokakta asfalt serim çalışmasıgerçekleştirdi. Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayan yolun 4 bin800 metrekarelik kısmında cüruflu zemin iyileştirme çalışmaları devam edenBüyükşehir Belediyesi, çalışmalar tamamlandıktan sonra burada da asfalt serimigerçekleştirilecek.

2004 yılından itibaren ilçede 245 bin ton sıcak asfaltuygulaması yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi,  bu iş için 27 milyon500 bin liralık harcama yaptı. Aliağa’da atılan asfalt miktarı, 3 şeritli ve 10metre genişliğindeki 125 kilometre yola denk geliyor. Asfaltçalışmaları için Büyükşehir Belediyesi Aliağalı üreticiyi de unutmayanBüyükşehir, ayrıca 13 milyon liralık yatırımla 5 metre genişliğindeve162 kilometre üretim yoluna sathi kaplama yaptı.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv