Ambulans 36 dakika sonra geldi.

Urla Belediye Spor ile Güzelbahçe Belediye Spor arasında oynanan maçının 43'üncü dakikasında kaleci Serkan Kahraman, kendinden geçip , kale önünde kendini yere bıraktı. İddiaya göre çağrılan ambulans 36 dakika sonra geldi.

  • 0
  • 172
Ambulans 36 dakika sonra geldi.
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Nevzat Güzelırmak İzmir Süper Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Urla Belediye Spor ile şampiyonluk mücadelesi veren Güzelbahçe Belediye Spor maçında yürekler ağza geldi. Maçın 43' üncü dakikasında Urla kalesini koruyan Serkan Kahraman, birden kendini yere attı. Genç kaleci , sahada yapılan ilk müdahalenin ardından, 36 dakika sonra gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Urla 12 Eylül Stadı’nda bugün saat 14.00' te ligin ikinci yarısının ilk maçında Urla Belediye Spor ile grupta şampiyonluk mücadelesi veren Güzelbahçe Belediye Spor karşılaştı. İlk yarının 43' üncü dakikası oynanırken, Urla kalecisi Serkan Kahraman, kendini birden yere bıraktı. Seyirciler ve yedek oyuncuların yan hakemi uyarması ile orta hakem maçı durdurdu.

Sahda görevli sağlık görevlisi kaleciye ilk müdahaleyi yaptı.112 arandı ambulans istendi. Kale arkasına taşınan genç kaleci' nin ambulans gelene kadar başında babası bekledi. İddiaya göre çağrılan ambulans 36 dakika sonra geldi. Kahraman, ambulansla Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tedavisinde önemli bir rahatsızlığı çıkmadı.

Serkan Kahraman, bir haftadır rahatsız olduğunu, sinizütlerin dolu olduğunu,birden başının döndüğünü ve kendini yere bıraktığını, hastalığından dolayı bitkin düştüğünü, ambulansın geç geldiğini söyledi. Oynanan maçı, şampiyonluk için mücadele eden Güzelbahçe Belediye Spor 4-0 kazandı.
Bahri Karataş ( KHA)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv