Aşçılar huzurevinde huzur buldu

  • 0
  • 970
Yazı Boyutu:

“Huzurevinde HuzurBuluyoruz” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında 4 ödüllü aşçı, lezizyemeklerle Selçuk Huzurevi sakinlerini sevindirdi.

“Huzur Evinde Huzur Buluyoruz” adlı sosyal sorumlulukprojesi kapsamında Selçuk Belediyesi Huzurevi’ne konuk olan 4 ödüllü aşçıyıağırlayan huzurevi sakinleri aşçıların pişirdiği bir birinden leziz yemeklerlede huzurevi bahçesinde güzel bir ziyafet sofrası kurdu.

Aqua Fantasy’de görevli Aşçı Serkan Kavuk, Ekrem Karagöl,Hasan Kurt ve Ramazan Özcan aralarında başlatmış oldukları “Huzur Evinde HuzurBuluyoruz” projesi kapsamında Selçuk Belediyesi Huzurevi’nin konuğu oldular.Pişirdikleri bir birinden güzel yemeklerle lezzetlerini huzurevi sakinleri ilepaylaşan aşçılar mesleklerinin sadece mutfağa girip yemek yapmak olmadığını,yemek yapma eylemine böyle anlamlar yükleyerek mutluluk ve moral dağıtmayaçalıştıklarını söyledi.

Pişirdikleri bir birinden güzel yemekleri huzurevi sakinleriile müzik eşliğinde yiyen aşçılar bunun dışında yürüttükleri “Hayat EngelTanımaz” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında da 17 eylül tarihinde SelçukGoncagül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde güzel yemeklerpişireceklerini söylediler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv