AvivaSA İzmir’de büyümeye devam ediyor

  • 0
  • 3.068
Yazı Boyutu:

İzmir’de üçüncü bölge müdürlüğünü Alsancak semtinde açan AvivaSA, üniversiteden yeni mezun gençlere istihdam yaratmayı hedefliyor.
 
Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün önde gelen şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, Sabancı Holding’in yerel gücü ve Aviva plc’nin uluslararası deneyimi ile büyümeye devam ediyor.
 
2012 yılı büyüme planı kapsamında ilk adımlarından birini İzmir’de atan AvivaSA, İzmir’deki 3. bölge müdürlüğünü Alsancak’ta açtı. 6 Nisan Cuma günü hizmete giren Bölge Müdürlüğü’nün açılış törenine, AvivaSA Direkt Satış ve Acenteler Kanalı Genel Müdür Yardımcısı Selim Avşar ev sahipliği yaptı.
 
Törende bir konuşma yapan Selim Avşar, AvivaSA’nın 2012 büyüme planının ilk adımını attıklarını belirterek şunları söyledi: “Türk halkının Bireysel Emeklilik Sistemi ve hayat sigortalarına olan talebi her geçen gün artıyor. Bu nedenle yatırım planlarımızda ilk sırada yer alan İzmir’de yeni bölge müdürlüğümüzü açmaktan son derece mutluyuz. Yeni kurduğumuz bu yapıyla istihdam da yaratacağız. Bireysel Emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün en büyük satış kadrosuna sahip şirketi olarak, İzmir’de de ilk aşamada 50 gencimize istihdam yaratacağız. Bireysel emeklilik mevzuatı çerçevesinde; uygun meslek yüksek okulu bölümleri ya da lisans mezunu, satış alanında kariyer hedefleyen, ikna ve iletişim becerileri yüksek gençlerimizi bizimle çalışmaya davet ediyoruz. 2011 yılında 600 kişiye istihdam yaratan AvivaSA’nın İzmir operasyonunda çalışmak isteyen gençler başvurularını kariyer portallarından yapabilecek” dedi.
 
Açılış törenine katılanlar arasında; AvivaSA Ege Direkt Satış Grup Yöneticisi Şahlan Tarık Keleş, Orta Anadolu Direkt Satış Grup Direkt Satış Yöneticisi Kürşad Uygunlar, Marmara Grup Yöneticisi Fırat Dinçer, Direktt Satış ve Acenteler Geliştirme Bölüm Yöneticisi Aslı İsmailoğlu, Satış Destek Birim Yöneticisi Mirey Dergüzelyan, Banka Sigortacılığı Türkiye 1 Grup Yöneticisi Osman Atıcı, Direkt Satış İzmir 1 Bölge Yöneticisi Kıvanç Yorgancıoğlu, Direkt Satış İzmir 2. Bölge Yöneticisi Özlem Çetiner, İnsan Kaynakları Yöneticisi Kerem Korkut da yer aldı.
 
AvivaSA Emeklilik ve Hayat hakkında:
Türkiye’nin lider bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden biri olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat, 31 Ekim 2007 tarihinde kurulmuştur. Türkiye’nin yerel gücü Sabancı Holding ile dünyanın en büyük altıncı sigorta şirketi ve İngiliz sigorta devi Aviva plc’nin eşit ortaklık ilkesiyle yönetilmektedir. AvivaSA bireysel müşterilerine; uzman finansal danışmanları, acenteleri ve banka kanallarıyla hizmet vermekte, kurumsal müşterileri için kuruma özel ürün ve hizmetler geliştirmektedir. AvivaSA, kurumsal sosyal sorumluluk kavramının dünya çapındaki en önemli belgesi Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni Türkiye'de imzalayan ilk emeklilik şirketi olmuştur. Kurulduğu günden bu yana tasarruf kavramını sahiplenen AvivaSA, yaptığı tüm çalışmalarda “tasarruf kavramının önemine” dikkat çekmektedir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Arşiv