Bardacık Festivali'ne bardacıklı davetiye

  • 0
  • 644
Bardacık Festivali'ne bardacıklı davetiye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 16 Ağustos günü yapılacak olan Payamlı Bardacık Festivali'nin davetini içerisinde bardacık bulunan kese kağıdıyla yaptı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Payamlı Bardacık Festivali'nin davetiyeleri keseğadından yapıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, içerisinde bardacıkların bulunduğu kesekağıdı biçimindeki davetiyeleri Büyükşehir Belediye Meclisi'nde başkan Aziz Kocaoğlu olmak üzere belediye meclis üyeleri ve bürokratlara dağıtarak, “16 Ağustos'taki Payamlı Bardacık Festivali'ne bekliyoruz” dedi.

Ayrıca il ve ilçe protokolüne, esnafa ve vatandaşlara da kesekağıdı içinde bardacık dağıtılarak Payamlı Bardacık Festivali'ne davet edildi.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, üreticinin, çiftçinin yanında olduklarını belirterek, “Payamlılı üreticilerimizden  kooperatif aracılığıyla aldığımız bir miktar bardacağı meclis üyelerimize, esnafa ve vatandaşlarımıza tadımlık olarak dağıttık. 'Daha fazla bardacık yemek istiyorsanız, 16 Ağustos günü Payamlı Bardacık Festivali'ne bekliyoruz' dedik”şeklinde  konuştu. 

Festivalde en iyi bardacık yarışması yapılacak. Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu ve sanatçılar konser verecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv