Başkan Selvitopu’ndan bayramda “emek” vurgusu

  • 0
  • 526
Başkan Selvitopu’ndan bayramda “emek” vurgusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çalışanlarıyla bayramlaşmasında “ emek” vurgusu yaptı.  Alın terinin kutsal olduğunun altını çizen Başkan Selvitopu  “Sizler sıcak güneşte, parklarda, yollarda çalışıyorsunuz.  Siz o alın terini dökerken sizlerin emeğiyle geçinmeye çalışanlara asla müsaade etmeyin. Bunla ilgili de bütün birimlerimizle mücadeleye devam edeceğiz. Herkes çalışacak” ifadesini kullandı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sabah erken saatlerde Fen İşleri şantiyesine geldi. Burada çalışanlara bir konuşma yapan Başkan Selvitopu ardından sırasıyla Veteriner İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğüne ve en son Belediye Hizmet binasına giderek personelin bayramını kutladı. Fen işleri şantiyesinde Genel-İş 5 nolu şube Başkanı Ali Haydar Kara , Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşmada Başkan Selvitopu önemli mesajlar verdi.

Daha istikrarlı belediye yaratacağız
Amaçlarının istikrarlı, kararlı ve iyi hizmet üreten bir belediyeyi çalışanı, işçisi, memuru ve yöneticisiyle birlikte yaratmak hedefi olduğunu belirten Başkan Selvitopu “Saygın bir belediye, güvenilir bir belediye, şüphe uyandırmayan bir belediyeyi yaratmak hepimizin görevi. Amacımız bireylere değil halka hizmet etmek. Bizim tercihimiz her zaman halktan yana olacaktır, toplumdan yana olacaktır, insanlardan yana olacaktır. Bireylere asla hizmet etmeyeceğiz” dedi.

Çalışanlara teşekkür etti
Tüm çalışanlara emeklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesinin halk bazında imajının şu anda durumunun gayet iyi olduğunu ancak bunu asla yeterli görmeyeceklerini her zaman daha fazla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Son olarak Ülkemizin çevresinde özellikle Ortadoğu’da Müslümanlara yönelik katliamların yapıldığını belirten Başkan Selvitopu “ Kan gövdeyi götürüyor, insanlar hunharca katlediliyorlar, bunlar yüreğimizi yaralıyor. Hiçbir gücün hiçbir sermayenin o yaşamları onlardan alma hakkı yoktur. Bunlara karşı da görevlerimiz var. İnsan yaşamını bir başka insanın alması kadar kötü bir şey de yoktur. O insan kendi yaşamını sürdürmelidir, Buna bir başkasının son verilmesi kadar acı bir olay da yoktur. Umarız ki önümüzdeki yıl bu bayramlar oralara da barış getirir, orada da insanlar mutlu yaşar” diyerek sözlerini noktaladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv