Başkan Solak öğrencilere belediyeciliği anlattı

  • 0
  • 677
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, kendisini ziyaret eden Çakabey Koleji 4. sınıf öğrencilerine belediyeciliği anlattı.
Sosyal bilgiler dersi yerel yönetimler ünitesi için belediyeye gelen 93 öğrenci, dersin uygulaması olarak Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ı makamında ziyaret ettiler. Meraklı minikler, Başkan Solak’ı yaklaşık bir saat boyunca soru yağmuruna tuttular.  Başkan Solak da kendisine yöneltilen soruları ayrıntılarıyla görsel olarak anlattı ve yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

Her mesleğin kutsal tarafı olduğunu bu anlamda da belediyeciğin de önemli bir yer tuttuğunu belirten Başkan Solak, belediyeciliğin 24 saat mesaisi olan bir meslek olduğunu söyledi. İnsana hizmet etmenin çok onurlu bir görev olduğunun altını çizen Başkan Solak, “insanlarımıza hizmet etmekten büyük keyif alıyorum.  Ekibimle beraber 24 saat görevimizin başındayız. Telefonlarım sürekli açık. Özellikle sel tehlikesi gibi durumlarda daha da dikkatliyiz. Eğitim, kültür, sanat, spor ve engelliler bizim için hizmet öncelikli alanlar. Geleceğimize yatırım yapmak zorundayız” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Her geçen yıl güçleniyor

Avrupa Film Günleri 8-12 Mayıs arasındaı

Sözlerimizi tutacağız

Kaçak moloza pişman eden ceza

Mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Başkan Duman'dan Güçlü Kadro

Arşiv