Batur ve Çiftçi’den Bayram ziyaretleri

  • 0
  • 627
Batur ve Çiftçi’den Bayram ziyaretleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ile birlikte bayram ziyaret programlarını gerçekleştirdi.

Çocuklarımız için istiyoruz
Bayramın ilk günü Şehit, Gazi aileleri ve Huzurevi sakinleri için Narlıdere Kaymakamlığı ve Narlıdere Belediyesi tarafından bayram ziyaret programı gerçekleştirildi. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi’nin katılımı bayram ziyaretlerine Şehit ailelerinden başlandı.  Buruk geçen ziyaretlerde gündem tüm Türkiye’yi yasa boğan şehitlerimiz oldu. Başkan Batur  “Bu ülke çok acılar yaşadı ve bugünde aynı acıları yaşamaya devam ediyor. Bu terör lanetine artık bir son verilmeli. Şehit ailelerimiz için yapabileceğimiz tek şey acılarını paylaşmak ve onların yalnız olmadığını bir kez daha hatırlatmak. Her Bayram olduğu gibi ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şehit ailelerimizin acılarını bir nebzede olsa giderebilirsek ne mutlu bize. Barış ve huzurun hakim olduğu bir Türkiye’yi, çocuklarımız ve onların gelecekleri için istiyoruz” dedi. Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Şehit, Gazi aileleri ziyaretleri sırasında vazife uğrunda canını hiçe sayan ve hatta canını kaybeden Şehitlerimizi buradan bir kez daha minnetle anıyor ve Gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Acılarına ortak, bayramda yanlarında olmak için bu programı gerçekleştirdik. Yaşanan acının tarifi yok. Şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Burukta olsa sağlık ve huzur dolu bir bayram diliyorum” dedi. Şehit ve Gazi aileleri ziyaretleri sırasında çocukların ısrarını kırmayarak özçekim (selfie) yapan Başkan Batur ve Çiftçi çocuklarında ilgi odağı oldular

Çiçekler sundular
Şehit ve Gazi aile ziyaretleri programlarının ardından Narlıdere Huzurevinde gerçekleştirilen toplu bayramlaşma programına katılan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, burada Huzurevi sakinleri ile birlikte öğle yemeği yedi. Bir süre Huzurevini dolaşan Batur ve Çiftçi’ye Narlıdere Huzurevi müdürü Zekeriya Alan eşlik etti. Kafeteryalarında dinlenen bayram ziyaretçilerini bekleyen Huzurevi sakinleri Başkan Batur ve Hayrettin Çiftçi çiçekler sunarak bayramlarını kutladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’a kalite tescili

İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Arşiv