Baydöner, Monte Carlo’da Türkiye’yi temsil edecek

  • 0
  • 725
Yazı Boyutu:

Ernst&Young’ın buyıl 27'ncisini düzenlendiği EY Entrepreneur Of The Year - Yılın Girişimcisi Yarışması’nın dünya finali 7Haziran’da Fransa’nın Monte Carlo şehrinde düzenlenecek. Baydöner, 51 ülkeden60 girişimcinin kıyasıya rekabet edeceği yarışmada Türkiye’yi dönerle temsiledecek.

Türk ağız tadınınvazgeçilmez lezzeti döneri dünyaya tanıtma amacıyla yola çıkan Baydöner,uluslararası başarılarına bir yenisini ekledi. 2012’de dünyanın birçok ülkesindengelen seçici grup tarafından Uluslararası Endeavor Girişimcisi seçilenBaydöner, bu kez EY Entrepreneur Of TheYear – Yılın Girişimcisi Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek. 

Baydöner Şubat Ayı’ndadünyanın en prestijli iş dünyası ödül programı olarak kabul edilen ve dünyagenelinde 60 ülkede 145’ten fazla şehirde düzenlenen EY Entrepreneur Of TheYear - "Yılın Girişimcisi" yarışmasının Türkiye ayağında birinciseçilmişti. 4-8 Haziran tarihleri arasında Monte Carlo’da dünya finali içinyarışacak olan Baydöner,  51 ülkeden 60 girişimciye dönerle meydanokuyacak.

Dünya’ya dönerlemeydan okuyacaklar
“Amaçlarının Türk ağıztadının vazgeçilmez lezzeti döneri dünya çapında tanıtmak ve hamburger, pizzagibi fastfood ürünlerin yanı sıra rahat tüketilebilir bir ürün olarak sunmak”olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz; “Döner gibipratik, lezzetli ve fast food’a nazaran son derece sağlıklı olan bir ürünüdünyanın her noktasında itibarlı, severek tüketilecek bir yiyecek halinegetirmek amacındayız. İnanıyoruz ki yakın zamanda Avrupa’dan Ortadoğu’ya,Amerika’dan Uzak Doğu’ya kadar herkes, döneri Türk kültürüne ait, lezzetli,sağlıklı ve itibarlı bir yiyecek olarak tanıyacak ve severek tüketecektir” diyekonuştu.

Ernst&Young’ındüzenlediği, tüm dünyada marka olmuş bir yarışmada finalist olmanın girişimciolarak kendilerini memnun ettiğini belirten Baydöner Yönetim Kurulu BaşkanYardımcısı Feridun Tuncer, “Bu yarışmayı, tüm dünyadan girişimci vegazetecilerin bulunduğu bir ortamda döneri tanıtma fırsatı olarak görüyoruz”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv