Bayraklı’ya sürpriz aday

  • 0
  • 761
Yazı Boyutu:

Konak BelediyesiBaşkan yardımcısı Mehmet Yunak, Bayraklı Belediye Başkanlığı aday adaylığı içindosyasını CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer’e teslim etti. Yunak’ı adayadaylığı nedeniyle kutlayan Ölçer, süreçte başkanlığa gösterilecek aday ilebirlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.  

1976 yılından beri Bayraklı’da yaşadığını hatırlatanBayraklı CHP aday adayı Mehmet Yunak, uzun yıllara dayalı belediyeciliktecrübesini yaşadığı kente hizmet olarak sunmaya hazır olduğunu söyledi.Bayraklı’nın her caddesini ve sokağını karış karış bildiğini ifade eden Yunak,“Gözüm kapalı kentimi dileyen herkese gezdirebilirim. Konak Belediyesi Başkanyardımcılığında edindiğim deneyimlerimi Bayraklı’da yaşayan yurttaşlaraaktarıp, onlarla paylaşacağım.

İzmir BüyükşehirBelediyesi’nin yürüttüğü en önemli proje olan kentsel dönüşüm projesinintamamlanması için var gücümle çalışıp destekleyeceğim” diye konuştu. 

Bayraklı’dayaşayan gençlerin en önemli sorunlarının işsizlik olduğunu anlatan MehmetYunak, bu soruna  projeler üreterek çözümbulacağını söyledi. Konak Belediyesi’nde yaptığı başarılı projelerin en güzelörnekler olduğuna değinen Yunak, temel hedefinin Bayraklı’nın genç nüfusunayönelik olacağını ifade ederek, “ Bayraklı’da yaşayan gençlerin ve çocuklarınokul öncesi eğitimlerinden, okul sonrası istihdamlarına kadar yanlarındaolacağım” dedi. 

MEHMET YUNAK
1964’de Eskişehir’de doğdu. Ailesiyle 1976 yılında İzmir’e yerleşti.1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat FakültesiFelsefe Bölümü’nden mezun oldu. 1986-1993 yılları arasında İnşaat MühendisleriOdası Genel Merkezi’nde “Basın Danışmanlığı” görevini yürüttü. 1989-1990yılında Ankara Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen’in Basın Danışmanlığınıyürüttü. 1993 yılında tekrar İzmir’e döndü. 1994-1997 yılları arasındadanışmanlık firması kurarak özel sektörle tanıştı. 1997-2003 tarihleri arasındaBilses Özel Eğitim Kurumlarında Genel Koordinatörlük görevini yürüttü. 2004yılında İzmir Konak Belediyesi KONBEL AŞ’de Protokol ve Halkla İlişkilerMüdürlüğü ve Başkan Danışmanlığı statüsünde Kültür, Eğitim ve Sosyal İşlerDanışmanlığı yaptı. 2006 - 2009 yılları arasında Konak Belediye Başkanlığı ÖzelKalem Müdürlüğü görevini yürüttü. 2007’den bu yana Konak Belediyesi BaşkanYardımcılığı ve Dış İlişkiler Müdürü görevini sürdürmektedir. Aynı zamandaKonak Belediyesi Şirketi MERBEL AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İzmirKalkınma Ajansı (İZKA) Kalkına Kurulu Üyeliğini yürütmektedir.  Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Yunakorta derecede ingilizce bilmektedir.

ÜYESİ OLDUĞUKURULUŞLAR


*Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği Kurucu Başkanı ve OnursalBaşkanı
*Anadolu Kültür Sanat Eğitim Vakfı Kurucu Üyesi
*Avrupa Birliği Sürecini Destekleme Derneği Kurucu Üyesi veSaymanı
*Eskişehirliler Derneği (ESDER) Kurucu Üyesi
*Ege ESDER Üyesi*Atatürkçü Düşünce Derneği Üyesi
*Konak Kültür ve Sanat Eğitim Vakfı Üyesi ve Saymanı
*Konak Kaymakamlığı Sosyal Yardım Vakfı Mütevelli HeyetÜyesi
*Konak Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv