Belediye Lokantası açıldı:

Buca Belediyesi öncelikle öğrencilere ve dar gelirli vatandaşlara hizmet verecek Belediye Lokantası’nı açtı. Lokantada 4 çeşit yemek 90 liradan satışa sunulurken öğrenciler ise aynı menüden 45 liraya yararlanacak.

  • 0
  • 152
Belediye Lokantası açıldı:
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi, sosyal dayanışma alanında farkındalık yaratacak yeni bir projeye daha imza attı. Belediye, kent merkezinde ihtiyaç sahipleri, esnaf ve öğrencilerin düşük ücretlerle sağlıklı gıdaya ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla Demokrasi Meydanı’na çok yakın bir noktada, Uğur Mumcu Caddesi’nde, Belediye Lokantası’nı hayata geçirdi. Her gün 500 kişiye hizmet verecek lokanta, hafta içi 11.30 ila 15.00 saatleri arasında açık olacak.

KÂR AMACI YOK
Bu hizmetten hiçbir kâr amaçlarının olmadığını vurgulayan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, şunları söyledi:

“Buca bir üniversite kenti. Öncelikle öğrenciler ve maddi imkansızlıklar içerisindeki vatandaşlarımız bu lokantadan faydalanabilecekler. Üniversite öğrencilerimiz maalesef çeşitli nedenlerden dolayı sağlıklı beslenemiyorlar. Öğrencilerimiz karbonhidrat ağırlıklı besleniyorlar. Sabah gevrek, öğlen poğaça yiyorlar. Onlara tüm vitaminlerini dengeli bir şekilde alabilecekleri bir menü sunuyoruz”.

İLÇE BAŞKANI KAYA’DAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR
Buca Belediye Lokantası’nın açılışına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Başkanımız Erhan Kılıç’ın yaptığı bu proje ile sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini hayata geçirdiğini görüyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Buca halkına çok önemli bir tesis kazandırdı” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER MEMNUN KALDI
Belediye Lokantası’nın ilk günkü menüsü öğrencilerden tam not aldı. Hem kaliteli hem de sağlıklı gıdaya ulaşabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten öğrenciler, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’a teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv