Berna Günaydın Şahin Genel Koordinatör

  • 0
  • 705
Berna Günaydın Şahin Genel Koordinatör
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

'Devlet Üstün Hizmet Madalyası' sahibi İzmir aşığı hayırsever işadamı merhum Salih İşgören tarafından 2010 yılında kurulan Nevvar Salih İşgören Vakfı’nda Genel Koordinatörlük görevine Berna Şahin getirildi. 2011’de aramızdan ayrılan Salih İşgören’in, “Servetim memleketim için harcansın” diyerek kurduğu vakıfta yeniden yapılanma çalışmaları devam ederken, bundan sonra hayata geçirilecek kamu yararı önceliği taşıyacak projelerde Şahin’in aktif rol alacağı bildirildi.
 
2008 yılında vefat eden Nevvar İşgören ve 2011 yılında aramızdan ayrılan Salih İşgören’in İzmir’de yaptıkları hayır işlerinin toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılandığını ve hayırsever çiftin şükranla anıldığını belirten Genel Koordinatör Berna Günaydın Şahin, “Hayırseverimiz tarafından 2010 yılında kurulan Nevvar Salih İşgören Vakfında yeni bir yapılanma ve anlayışla tüzüğümüzde yer aldığı gibi öncelikli olarak eğitim, sağlık  alanlarında şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. 2016 yılı aktif eylem planımızı başta uyuşturucu olmak üzere bağımlılıkla ile mücadele olarak belirledik.  Vakfımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapacağı hizmetlerle hayırseverlerimizin isimlerini saygı ile yaşatmayı sürdürecektir” dedi.
 
Berna Günaydın Şahin kimdir
1969 yılında İzmir’de dünyaya gelen Berna Şahin, İzmir Özel Türk Koleji ve Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu’nda gazetecililk eğitimi gördü. Eskişehir Üniversitesi A.Ö.F.Halkla İlişkiler Bölümünü bitiren Berna Günaydın Şahin, Hürriyet Gazetesi ve Star Gazetesi’nde uzun yıllar çalıştı. İzmir’in önemli kurum ve kuruluşlarında siyasi, strateji ve marka farkındalığı konularında danışmanlık yapan Şahin, halen İzmir'in önemli STK ve kuruluşlarında bu görevlerini sürdürüyor. Şahin evli ve 1 çocuk annesi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv