Binlerce genç hep bir ağızdan...

  • 0
  • 473
Binlerce genç hep bir ağızdan...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde düzenlenen etkinlikte  binlerce genç hep bir ağızdan Atatürk’ün gençliğe hitabesini okudu. Sevgi Yolundaki Atatürk'ün heykelinin önündeki anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Resmi törenlerin ardından Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ belediye çelengini Atatürk Anıtı’na sundu.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
Başkan Karabağ daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Bayraklı 75. Yıl Mahallesi’nde bulunan Ali Osman Kaşıkçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programa katıldı.  Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya da programı takip etti. Gençler düzenledikleri etkinlikle şiirden şarkıya folklörden modern dansa kadar gençler tüm hünerlerini sergiledi. İlçe genelinde düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Adem Kaya’ya ödülünü Başkan Hasan Karabağ verdi. Karabağ daha sonra resim, fotoğraf ve el işinden oluşan ürünlerin sergisini gezdi. Öğrenciler ve öğretmenlerden sergiyle ilgili bilgi aldı.

HEP BİR AĞIZDAN...
19 Mayıs törenleri Bayraklı’da Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde devam etti. Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda Bayraklı Belediyesi sporcuları saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşını okudu. Ardından hep bir ağızdan Atatürk’ün gençliğe hitabesini okudu. Tribünü tıklım tıklım dolduran aileler ve sahada sporcular hitabeyi coşkuyla yüksek sesle tüm Bayraklı’ya duyurdu. Büyük alkış alan hitabenin ardından taekwondo ve güreş ekipleri hünerlerinin sergiledi. Minikler bale yaparken aileler de tribünden onları doyasıya alkışladı.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv