Bornova Belediyesi’nden zirve yolcularına destek

  • 0
  • 1.289
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Dağcılık Kulübü (BOBEDAK) 10. yılını Çiçekli Köy’de düzenlenen şenlikle kutladı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamada, her hafta zorlu parkurların üstesinden gelen zirve tutkunu üyeler bu sefer eğlencenin tadını çıkardı
 
Kültür, sanat, spor etkinliklerinde adından sıkça söz ettiren Bornova Belediyesi dağcılık sporunda da kendini gösteriyor. Bu yıl 10 yaşına giren BOBEDAK, üyelerine unutulmaz bir haftasonu yaşattı. 8 Nisan Pazar günü Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın ev sahipliğinde Çiçekli Köy’de gerçekleştirilen kutlamalarda üyeler doyasıya eğlendi. Halk oyunları topluluğu ve müzik gruplarının sahne aldığı etkinliklerde pilav ve lokma da dağıtıldı. Çiçekli Köy’de piknik havasında geçen 10. yıl etkinliklerinde Başkan Sındır kulüp üyeleriyle birlikte halay çekti, müziklere eşlik etti. Sındır, Kulüp üyeleri çocuklarıyla uçurtma uçurdu, top oynadı. Karşıyaka Belediyesi halk oyunları topluluğu da balkan müzikleri eşliğinde dans etti.
 
Bornova Belediyesi’nin dağcılık sporunda da öncü olduğunu dile getiren Başkan Sındır, “BOBEDAK 10 yıldır ilçemizde faaliyet gösteriyor. Dağcılık sporu yapmak isteyen yurttaşlarımızla birlikte Pazar günleri dağ yürüyüşlerine çıkıyorlar. 10 yıldır Bornova’da yurttaşlara dağcılık sporunu sevdiriyorlar. Belediyemiz kültür, sanat, spor branşlarında hep göz dolduruyor. İlçemizde 7’den 70’e herkesin spor ve sanatla uğraşmasını sağlıyor, sosyal yaşama kazandırıyoruz. Ben BOBEDAK için 10 yıldır emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Halk ile buluşturdu

Orman Benim

Üniteks Tekstil ve Tedarikçileri Ormanı"nı oluşturdu.

SETBİR'in Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı, Çeşme Altın Yunus'da gerçekleşti.

Arşiv