Bornova Belediyesi'nden bir pazaryeri daha

Bornova'da bir açılış heyecanı da İnönü Mahallesi'nde yaşandı. Bölge halkının en önemli taleplerinden olan Kapalı Pazaryeri törenle hizmete açıldı.

  • 0
  • 440
Bornova Belediyesi'nden bir pazaryeri daha
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova'da bir açılış heyecanı da İnönü Mahallesi'nde yaşandı. Bölge halkının en önemli taleplerinden olan Kapalı Pazaryeri törenle hizmete açıldı.  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, modern Pazaryeri'nin İsmet İnönü adını taşıyan Mahalleye çok yakıştığı söyledi. Son 5 yılda yedi seçim geçirdiklerini ve 2.5 yıllık olağanüstü hal döneminde görev yaptıklarını hatırlatan Başkan Atila, "Zor şartlarda azalan personel sayımıza rağmen çok önemli yatırım ve hizmetler yaptık" dedi. 
 
Bornova'da Atatürk Mahallesi'nin ardından bir açılış heyecanı da İnönü Mahallesi'nde yaşandı. Bölge halkının en önemli taleplerinden olan Kapalı Pazaryeri törenle hizmete açıldı.  Yoğun katılım olduğu törende açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. 
 
Muhtar Yamanturp'tan teşekkür 
Yaklaşık 2 bin metrekare alanda projelendirilen yanında bir çoçuk parkı da yapılan 112 tezgahlı Pazaryeri'nin açılış töreninde konuşan İnönü Mahallesi Muhtarı Necla Yamanturp, "Baharın yavaş yavaş yüzünü gösterdiği bu güzel günde en büyük eksiklerimizden olan pazar yerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu modern pazaryerini ve çocuk oyun alanını mahallemize kazandıran Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun" dedi. 
 
İsmet İnönü'nün adına yakıştı 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, göreve geldiklerinde mahalle sakinlerinin en önemli talebinin açık pazarın kapalı hale dünüşmesi olduğunu hatırlattı.
Atila, "Daha önceki pazar yeri eğimli bir alandaydı. Vatandaşlarımızın alışverişlerini tek katta, düz ayak olarak yapmasını istiyorduk. Göreve geldiğimizde bu amaçla hemen bir plan değişikliği yaptık ve meclis kararı ile Büyükşehir Belediyemize ait bu alanı pazar yeri olarak belirledik. Burası mimarisi ile gerçekten İsmet İnönü'nün adını taşıyan mahallesimize yakışan farklı bir pazar yeri oldu" dedi. Başkan Atila, vatandaşa daha ucuz ve sağlıklı alışveriş, esnafı ise bol kazançlar diledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv