Bornova Belediyesi’nden vatandaşa özel hizmet

  • 0
  • 664
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi emlak, çevre ve temizlikvergilerini ödemeye gelen vatandaşları evlerindeymiş gibi ağırlıyor. Yoğunluğunyaşandığı Merkez Vezne’ye gelen Bornovalılar,  sıralarını kurulan çardağınaltında ikram edilen içeceklerini yudumlarken bekliyor. Bornova’da ileyenvatandaşlar vergilerini evlerinden ya da işyerlerinden ‘www.bornova.bel.tr’ adresine girerekinternet üzerinden de ödeyebiliyor


Bornova Belediyesi, emlak, çevre ve temizlik vergileri birinci taksitlerininson ödeme günü yaklaşırken artan yoğunlukta vatandaşlara özel hizmet veriyor.Büyükpark içerisindeki Merkez Vezne’ye gelen Bornovalılar sanki bir çaybahçesindeymiş gibi ağırlanıyor. Kurulan seyyar çardakta güneşten korunanvatandaşlar Bornova Belediyesi ikram aracından da yararlanabiliyor. Oturduklarıyerde sıralarını beklerken çay, kahve ya da meyve sularını yudumluyor. İşlemsırası gelenler halkla ilişkiler personeli tarafından ilgili vezneyeyönlendiriliyor.


Bornovalılara vergi ödeme konusunda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayıteşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vergi ödeme sorumluluklarınıyerine getirme konusunda özen gösteren vatandaşlarımızın ayakta sırabeklemelerini istemedik ve böyle bir hizmet sunduk” dedi.


Son ödeme tarihi uzatıldı

Bornova Belediyesi, emlak, çevre ve temizlik vergileri birinci taksitininson ödeme tarihini 31 Mayıs’tan 2 Haziran’a uzattı. Büyük park içindeki MerkezVezne, hafta ve ay sonuna denk gelen 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazargünleri ile 2 Haziran Pazartesi günü de hizmet verecek. Merkez Vezne, haftasonunda 09.00 ve 16.00 saatleri arasında açık olacak.


İnternetten ödeme imkanı da var

Bornova’da vatandaşlar, emlak vergilerini, internet üzerinden ‘www.bornova.bel.tr' adresine girerek‘e-ödeme' sistemiyle evlerinden ya da işyerlerinden çıkmadan da ödeyebiliyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

10 yılda 20 kat büyüyecek

TÜBİTAK Başkanından öğrencilere müjde

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Arşiv