Bornova’da küçük başkandan büyük hedef

  • 0
  • 604
Yazı Boyutu:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarıkapsamında Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın koltuğuna oturan Kars HalilAtila İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Eylül Eda Beşe, büyüyünce belediye başkanıolmak istediğini söyledi. Koltuğa oturur oturmaz Bornova için yapacağıprojeleri de açıklayan küçük başkan Beşe, “Daha güzel Bornova için çalışacağım”dedi 

23 NisanUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bornova’da coşkulu etkinliklerle kutlandı.Kutlamalara, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın geçici olarak koltuğunudevrettiği, Kars Halil Atila İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Eylül Eda Beşe renkkattı. Koltuğa oturur oturmaz önce özel kalem müdürünü arayarak birliktegeldiği arkadaşlarına meyve suyu ısmarlayan Beşe, daha sonra projelerini birbir açıkladı. 

Büyüyüncebelediye başkanı olmak istediğini söyleyen Eylül Eda Beşe, “Arkadaşlarım içinoyun parkları spor tesisleri yapmak istiyorum. Engelli olan öğrencilere yardımetmek, ihtiyacı olan öğrencilere burs verilmesi gerekir. Okul sayısınıartırmak, herkesin sağlıklı olması için hastaneler açmak istiyorum. Belediyebaşkanı olursam Bornova için elimden gelen herşeyi yapacağım” dedi.  Beşe’nin konuşması arkadaşlarından alkışalırken, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila öğrencilerin belediye çalışmalarıhakkındaki bütün sorularını yanıtladı. 

BornovaBelediye Başkanı Olgun Atila 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıkutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Bornova CumhuriyetMeydanı’nda düzenlediği çelenk törenine de katıldı. Atila, Suphi KoyuncuoğluOrtaokulu tarafından düzenlenen resmi kutlama etkinliğinin ardından, CHPBornova İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin CumhuriyetMeydanı’ndaki çelenk koyma etkinliklerinde de yer aldı. Başkan Atila, katıldığıetkinliklerde çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı. 

23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gelecek yıllarda daha büyük bircoşku içinde kutlamak üzere hazırlıklar yaptıklarını hatırlatan BornovaBelediye Başkanı Olgun Atila, “Bizler küçükken şanslıydık. Bu bayramı dahaheyecanlı yaşıyorduk. Önümüzdeki yıldan itibaren bu coşkuyu tıpkı geçmiştekigibi yaşatacağız. Çocuk meclisleriyle yarının büyüklerine söz hakkı vereceğiz.23 Nisan’ı festival havasında kutlayacağız” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’a kalite tescili

İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Arşiv