Bornovalı çocuklara özel Kısa Film Atölyesi

Bornova Belediyesi Dijital Film Atölyesi, yaz tatilinde çocuklara yönelik Kısa Film Atölyesi düzenleyecek.

  • 0
  • 304
Bornovalı çocuklara özel Kısa Film Atölyesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Dijital Film Atölyesi, yaz tatilinde çocuklara yönelik Kısa Film Atölyesi düzenleyecek. 16-17-23-24 ve 25 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek atölye çalışması, 9-11 ve 11-13 yaş olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilecek. Sinema tutkunu çocuklar toplam 5 günlük program kapsamında 10 saat eğitim alacak. Başvurular 5 Haziran – 20 Haziran taarihleri arasında www.bornova.bel.tr adresinden yapılabilecek. Atölye sonunda ortaya konulan filmlerin gösterimleri de gerçekleştirilecek.
 
7 yılda 100’ün üzerinde film 
2011 yılında kurulan Bornova Belediyesi Dijital Film Atölyesi, teorik ve pratik eğitimlerin ardından kursiyerlerin ekip oluşturarak kendi film projelerini hayata geçirmelerine olanak sağlıyor. Bu güne dek 400’ün üzerinde kursiyerin faydalandığı Dijital Film Atölye’sinde 100’ün üzerinde kısa film yapıldı.
 
Sinema sektörüne girenler oldu 
Dijital Film Atölyesi sayesinde sinema sektörüne girenler de oldu. Kimi kursiyerler üniversitelerin ilgili bölümlerini kazananırken, kimileri prodüksiyon şirketi kurarak profesyonel anlamda bu işi yapmaya başladı. Bazı kursiyerler de çeşitli festivallerde ve yarışmalarda ödüller kazandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Arşiv